Η ATC επεκτείνει τις δραστηριότητές της με τοπική παρουσία σε Λονδίνο, Ντουμπάϊ και Κίεβο

Μελών ΣΕΠΕ

02 Οκτωβρίου 2013

Η ATC (www.atc.gr), μετά την ίδρυση της θυγατρικής της Newsasset Ltd στο Λονδίνο με στόχο την επέκταση των εμπορικών δραστηριοτήτων της για τις λύσεις τεχνολογίας που προσφέρει στα Μέσα Ενημέρωσης στην Δυτική Ευρώπη και Αμερική, επεκτείνει τώρα τις δραστηριότητές της στο Ντουμπάι και Κίεβο.

Πρόσφατα, συμμετείχε στην ίδρυση της MediaAsset Solutions στο Dubai Media City. Η νέα εταιρία είναι μια μετοχική συνεργασία μεταξύ της Newsasset Ltd και τοπικών επιχειρηματιών,  με επιτυχημένη πορεία στον τομέα της πληροφορικής. Η δημιουργία της νέας αυτής εταιρείας έρχεται να καλύψει την αυξημένη ανάγκη για εξειδικευμένα προϊόντα τεχνολογίας και υπηρεσίες για Εκδότες Εφημερίδων, Περιοδικών καθώς και Πρακτορεία Ειδήσεων στο χώρο των Αραβικών Εμιράτων αλλά και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής.

Στοχεύοντας δε στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας, η ATC εγκατέστησε στο Κίεβο στέλεχός της για την προώθηση των προϊόντων της στο χώρο των media.

Η επέκταση των δραστηριοτήτων της ATC μέσω των εταιρειών Newsasset Ltd, MediaAsset Solutions και της εκπροσώπησής της στο Κίεβο, επιβεβαιώνει την δυναμική αναπτυξιακή πορεία  της εταιρείας όπως αυτή εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων Οργανισμών Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα και διεθνώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ