Η ATC συμμετείχε στην 1η Επενδυτική και Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στο Ναϊρόμπι, Κένυα

Μελών ΣΕΠΕ

26 Σεπτεμβρίου 2013

H ATC (www.atc.gr) συμμετείχε με τον Γενικό Διευθυντή της κο. Νίκο Τσαμπουράκη,  στην  1η Επενδυτική και Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στο Ναϊρόμπι, Κένυα που πραγματοποιήθηκε  από 14 έως 19 Σεπτεμβρίου 2013 και η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Επίτιμου Προξενείου της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελλάδα.

Στην αποστολή μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, συμμετείχαν 56 επιχειρηματίες από τομείς διμερούς ενδιαφέροντος μεταξύ των οποίων και η τεχνολογία.

Στα πλαίσια της εξωστρεφούς πορείας της ATC, η Αφρική αποτελεί στρατηγικό στόχο για την διακίνηση των εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας που αναπτύσσει η εταιρεία στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, Παροχής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, ειδικών αλλά και οριζόντιων λύσεων ανοικτού κώδικα για Web & Διαχείρισης Περιεχομένου, eLearning, Διαχείρισης Ανθρώπινου Κεφαλαίου και Mobile.

Καθώς η Κένυα είναι μια χώρα με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 4% τα τελευταία χρόνια και με στρατηγικό ρόλο στην ανάπτυξη ολόκληρης της αφρικανικής ηπείρου, η αποστολή αυτή έδωσε την ευκαιρία στην ATC για συναντήσεις και διερεύνηση συνεργασιών με εκπροσώπους Κρατικών Οργανισμών και Ιδιωτικών Εταιρειών στον τομέα της τεχνολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ