Η Intracom Telecom παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις στην έκθεση Mobile World Congress 2013

Μελών ΣΕΠΕ

19 Φεβρουαρίου 2013


Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων συμμετέχει και φέτος στην έκθεση Mobile World Congress η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25-28 Φεβρουαρίου 2013 στη Βαρκελώνη. Στο εκθεσιακό της περίπτερο 6Ε80, στην αίθουσα 6, η εταιρία θα παρουσιάσει τα νέα προϊόντα και λύσεις της στο χώρο της ασύρματης πρόσβασης και διασύνδεσης κόμβων δικτύων (backhaul) καθώς και σημαντικές καινοτομίες στον τομέα του τηλεπικοινωνιακού λογισμικού.

Συγκεκριμένα η Intracom Telecom παρουσιάζει μια σειρά από καινοτόμες λύσεις ‘backhaul’ σχεδιασμένες για εξαιρετική απόδοση, ευελιξία και εξοικονόμηση πόρων για τους παρόχους. Ένα από τα κύρια προϊόντα που θα παρουσιάζονται είναι το StreetNode, η προηγμένη ασύρματη λύση υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου Small Cell με λειτουργία η οποία καθορίζεται από λογισμικό (software-defined). Η λύση μπορεί να προσαρμοστεί πάνω σε επιφάνειες τοίχων ή κολώνες φωτισμού δρόμων και δύναται να λειτουργήσει σε φάσμα συχνοτήτων (26 / 28 / 32 / 42 GHz) ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά για αυτοματοποιημένη παροχή υπηρεσιών. Το λογισμικό διαχείρισης του StreetNode, που παρέχει η σουίτα διαχείρισης δικτύου uni|MS™ της Intracom Telecom, επιτρέπει την ενεργοποίηση υπηρεσιών χωρίς φυσική παρουσία στο πεδίο (“zero-touch”), μέσω εξελιγμένων δυνατοτήτων αυτό-οργάνωσης δικτύου (SON). 

Όσον αφορά το χαρτοφυλάκιο λύσεων τηλεπικοινωνιακού λογισμικού, η Intracom Telecom θα παρουσιάζει την καινοτόμο λύση της στον τομέα του Real-time Big Data Analytics για τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς, BigStreamer. Η νέα αυτή λύση ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής και πλήρες σετ εξειδικευμένων αλγορίθμων πρόβλεψης, επιτρέποντας στους παρόχους να συλλέγουν και να επεξεργάζονται μεγάλο όγκο δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, μετατρέποντας τα σε χρήσιμες πληροφορίες οι οποίες μέσω αυτοματοποιημένων ενεργειών, δημιουργούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η πλατφόρμα BigStreamer εμπλουτίζει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο λύσεων τηλεπικοινωνιακού λογισμικού της εταιρίας το οποίο περιλαμβάνει την πλατφόρμα Ελέγχου και Εφαρμογής Πολιτικής χρήσης δικτύου,  την σουίτα εφαρμογών Ευφυούς Δικτύου Νέας Γενιάς (NGIN) και  Χρέωσης, αλλά και την πολυβραβευμένη πλατφόρμα IPTV και Over The Top (ΟΤΤ), ανταποκρινόμενη στο πλήρες φάσμα των επιχειρησιακών αναγκών, από τον έλεγχο και τιμολόγηση των πόρων του δικτύου μέχρι τις εξατομικευμένες υπηρεσίες .

Η Intracom Telecom προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ασύρματης μετάδοσης στην παγκόσμια αγορά ενώ καινοτομεί και στον τομέα του τηλεπικοινωνιακού λογισμικού προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων, που συμβαδίζει πλήρως με την πολιτική της Intracom Telecom να εμπλουτίζει την εμπειρία του χρήστη.

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ