Αύξηση Εξαγωγών-Πωλήσεων και Νέες Συμβάσεις από την INTRACOM Defense Electronics

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

09 Ιουλίου 2012Αύξηση εξαγωγών και πωλήσεων παρουσίασε το 2011 η INTRACOM Defense Electronics. Συγκεκριμένα οι εξαγωγές έφθασαν στο 98% του κύκλου εργασιών, αυξημένες κατά 34% σε σχέση με το 2010, ενώ αντίστοιχα οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 8%. Παράλληλα, την τελευταία πενταετία η INTRACOM Defense Electronics υλοποίησε σε εγχώριες βιομηχανίες υποκατασκευαστικό έργο πάνω από 23% του κύκλου εργασιών της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ελληνική οικονομία και συμβάλλοντας στην  καταπολέμηση της ανεργίας.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της η INTRACOM Defense Electronics υπέγραψε πρόσφατα δύο (2) νέες συμβάσεις, με τις οποίες επεκτείνει τη συνεργασία της στο πρόγραμμα του πυραύλου επιφανείας-αέρος ESSM του NATO (Evolved SeaSparrow Missile). Η πρώτη είναι με την RAYTHEON Missile Systems των ΗΠΑ, ύψους $3,2 εκ., και η δεύτερη με τη RAM-System της Γερμανίας ύψους €1,8 εκ. Οι συμφωνίες αφορούν την παραγωγή ηλεκτρονικών υποσυστημάτων της μονάδας καθοδήγησης του ESSM και θα υλοποιηθούν σταδιακά μέχρι το Δεκέμβριο του 2013.

Οι κατασκευαστικές δυνατότητες και τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα, έχουν καταστήσει την INTRACOM Defense Electronics αξιόπιστο συνεργάτη στην επιτυχημένη διεθνή πορεία του προγράμματος του πυραύλου ESSM, που χρησιμοποιείται από τις ναυτικές δυνάμεις δώδεκα (12) χωρών.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ