Νέα Σύμβαση από το NATO για την Υποστήριξη των PATRIOT στην INTRACOM Defense Electronics

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

02 Μαΐου 2012Μετά από διεθνή διαγωνισμό η NAMSA (NATO Maintenance and Supply Agency) ανέθεσε εκ νέου στην INTRACOM Defense Electronics για δύο (2) χρόνια, με προαίρεση τριών (3) επιπλέον ετών, την υποστήριξη των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT. Η συμφωνία αυτή είναι συνέχεια μιας 5ετους συνεργασίας για το ίδιο αντικείμενο, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και η οποία είχε ανατεθεί και πάλι στην INTRACOM Defense Electronics μέσω διεθνούς διαγωνισμού.

Με τη σύμβαση αυτή η INTRACOM Defense Electronics θα προσφέρει στα κράτη-μέλη του NATO τα απαραίτητα υλικά και τις σχετικές υπηρεσίες για εργοστασιακή υποστήριξη (Depot Level Maintenance - DLM), επισκευές, επιθεωρήσεις και τροποποιήσεις για την υποστήριξη των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT.

«Η εταιρία μας βασιζόμενη στην τεχνογνωσία της, την υποδομή της και το έμπειρο προσωπικό της έχει τη δυνατότητα να παρέχει στο NATO ανταγωνιστικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης για πολύπλοκα αμυντικά συστήματα. Πιστεύουμε ότι στις παρούσες περικοπές αμυντικών κονδυλίων στην πατρίδα μας, οι δυνατότητες της INTRACOM Defense Electronics μπορούν περαιτέρω να αξιοποιηθούν προς όφελος της εγχώριας οικονομίας και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων» δήλωσε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της  INTRACOM Defense Electronics.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ