Δωρεάν Android εφαρμογή ασύρματης εκτύπωσης από την Konica Minolta

09 Απριλίου 2012

Η Konica Minolta είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσφορά δωρεάν εφαρμογή ασύρματης εκτύπωσης για συσκευές κινητών με λειτουργικό Android σε σύνδεση με τα bizhub πολυμηχανήματα της Konica Minolta. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στο Google Play.

Η εφαρμογή «PageScope Mobile για Android» είναι μια εφαρμογή που συνδέει συσκευές Android με εκτυπωτικά συστήματα bizhub, για ασύρματη εκτύπωση εγγράφων, e-mail και ιστοσελίδων που μπορεί να υπάρχουν σε μία Android συσκευή. Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν μία εργασία σάρωσης από το bizhub με χρήση κινητών συσκευών για την αποθήκευση και εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών. Ενώ η εφαρμογή αυτή προσφέρει πολλές φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καθιερώσει ένα ασφαλές περιβάλλον εκτύπωσης χρησιμοποιώντας το σύστημα πιστοποίησης bizhub (ταυτοποίηση χρήστη, έλεγχος λογαριασμού), συμβάλλοντας έτσι στην μείωση του TCO (συνολικό κόστος κτήσης/χρήσης) στο χώρο εργασίας.

Η εφαρμογή «PageScope Mobile» η οποία είναι διαθέσιμη από πέρυσι για κινητά και συσκευές Apple όπως iPhone, iPad και iPod, έτσι η Konica Minolta διευρύνεται με την καινούργια εφαρμογή και ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των χρηστών κινητής τηλεφωνίας και των σύγχρονων εταιρειών.

Επιπλέον, το «PageScope Mobile για Android» μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικές υπηρεσίες cloud computing, όπως το Evernote ή Google Docs. Αυτή η λειτουργία καθιστά δυνατή τη λήψη των αποθηκευμένων δεδομένων από την υπηρεσία cloud με τις κινητές συσκευές και εκτύπωσης σε bizhub. Χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή με τη σύνδεση με άλλες εφαρμογές μπορεί να βοηθήσει στην υλοποίηση πιο ευέλικτων προσεγγίσεων όσον αφορά τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

Η Konica Minolta έχει δεσμευτεί να συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις για την εκπλήρωση των διαφορετικών αναγκών των εργασιών γραφείου με την αυξανόμενη χρήση κινητών και cloud computing, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της παραγωγικότητας και ευκολίας στους πελάτες υλοποιώντας το μήνυμα επικοινωνίας μας της εταιρείας «Giving Shape to Ideas».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ