ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ SPACE HELLAS ΣΤΟ 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ INFOCOM SECURITY

Μελών ΣΕΠΕ

10 Απριλίου 2012Η Space Hellas, μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες στο χώρο του Information και IT Security, έδωσε δυναμικά το «παρών» ως χρυσός χορηγός στο 2ο Συνέδριο Infocom Security, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 5 Απριλίου 2012.

Στο περίπτερό της η Space Hellas παρουσίασε μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών για την ασφάλεια πληροφοριών και πληροφοριακών συστημάτων, ενώ αίσθηση προκάλεσε η ομιλία της κ. Χαράς Βασιλειάδου, InfoSec Specialist, με θέμα «Managed Security Services – In people we trust», όπου ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο ο ανθρώπινος παράγοντας πρωταγωνιστεί στον τομέα αυτό.

Τα Managed Security Services που παρέχει η Space Hellas αφορούν στο σύνολο των υπηρεσιών που σχετίζονται με την ολοκληρωμένη και πολλαπλή διαχείριση του κινδύνου ενός οργανισμού. Οι υπηρεσίες Managed Security Services προσφέρονται με μηδενικό κόστος αρχικής επένδυσης και μέσω του υπερσύγχρονου Security Operations Center (SOC) που διαθέτει η εταιρία, ικανό να ενταχθεί και να καλύψει τις απαιτήσεις συμμόρφωσης του εκάστοτε οργανισμού με το Νομικό και Κανονιστικό πλαίσιο. Η Space Hellas ως System Integrator είναι σε θέση να προσφέρει με μοναδικό τρόπο λύσεις ασφάλειας, πλήρως εναρμονισμένες με το υπόλοιπο δικτυακό περιβάλλον ενός οργανισμού (Data, Voice, Video).

H Space Hellas είναι μία από τις λίγες ελληνικές εταιρείες με πιστοποίηση ISO/IEC 27001:2005 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών σε επίπεδο Οργανισμού και για το σύνολο των δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με τη μελέτη και διεκπεραίωση έργων ασφάλειας πληροφορικής έχοντας φέρει εις πέρας πολλαπλά και σημαντικά έργα για μεγάλους Οργανισμούς του τραπεζικού, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Εξειδικευμένοι και έμπειροι μηχανικοί με πλήθος πιστοποιήσεων αναλύουν σε συνεργασία με τον πελάτη τις εκάστοτε ανάγκες του και παρέχουν λύσεις με στόχο την επίτευξη του επιθυμητού επιπέδου ασφάλειας, με το βέλτιστο συντελεστή κόστους.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ