Η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ επέλεξε το εκδοτικό σύστημα NewsAsset της ATC

Μελών ΣΕΠΕ

20 Φεβρουαρίου 2012

Η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ επέλεξε το εκδοτικό σύστημα NewsAsset Publishing Edition της ATC, το οποίο παρέχει όλα τα εχέγγυα ευελιξίας και αξιοπιστίας για την πλήρη κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεών της.

Πρόκειται για ένα τεχνολογικά εξελιγμένο σύστημα,  βασισμένο σε διεθνή πρότυπα, το οποίο συνδυάζει έντυπη και ψηφιακή παραγωγή μέσα από ένα ενιαίο newsroom.

Με την υιοθέτηση του  NewsAsset Publishing Edition, η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ έχει πλέον την δυνατότητα, μέσα από ενιαίο περιβάλλον λειτουργίας, να παράγει και να διαθέτει ειδησεογραφικό περιεχόμενο σε πολλαπλά κανάλια διανομής. (έντυπη μορφή, portal, mobile, tablets)

Το ειδησεογραφικό Portal (www.pelop.gr) σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τη χρήση τουεργαλείου i-box Portal Builder της ATC, ενός φιλικού  περιβάλλοντος ανάπτυξης Διαδικτυακών Τόπων,  που αποτελεί μέρος της ευρύτερης πλατφόρμας NewsAsset Publishing Edition.

«Η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ αναζητούσε λύση που θα μπορούσε μέσα από ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον να οργανώσει το newsroom  και γενικότερα όλη την  παραγωγική διαδικασία. Με την προμήθεια και λειτουργία του NewsAsset στην εφημερίδα μας αλλά και γενικότερα μέσα από την συνεργασία μας με την ATC πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει την καλύτερη επιλογή. Ήδη έχουν διαπιστωθεί σημαντικά αποτελέσματα στην καλύτερη οργάνωση και βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας με ιδιαίτερη έμφαση στην ευκολία δημοσίευσης ειδησεογραφικού περιεχόμενου σε πολλά μέσα» ανέφερε ο Διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας Κώστας Μάγνης.

Η συνεργασία της ATC με την εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ αποτελεί έναν ακόμη σημαντικό σταθμό στην ήδη επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στο χώρο των ΜΜΕ. Μεταξύ των πελατών της συγκαταλέγονται και οι ακόλουθοι: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Όμιλος Λυμπέρη, Κέρδος, Ναυτεμπορική, REAL NEWS, Ισοτιμία, Νέα Κρήτη, Όμιλος ΔΙΑΣ και Φιλελεύθερος στην Κύπρο, εφημερίδα Novine στο Μαυροβούνιο, Αθηναϊκό Πρακτορεία Ειδήσεων, Ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων RIA Novosti, Πορτογαλικό Πρακτορείο Ειδήσεων LUSA, Πολωνικό Πρακτορείο Ειδήσεων PAP.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.newsasset.com, info@newsasset.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ