Η ATC χορηγός τεχνολογίας στο Publishing Conference 2012

Μελών ΣΕΠΕ

07 Δεκεμβρίου 2012H ATC συμμετέχει για 6η χρονιά στο Publishing Conference 2012, της Boussias Communications που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2012, στο αμφιθέατρο της OTEAcademy στο Μαρούσι.

Σε αυτή την εκδήλωση,  οι εκδότες της ελληνικής αγοράς θα συναντηθούν για 6η συνεχόμενη χρονιά για να παρακολουθήσουν ομιλίες από σημαντικούς διεθνείς παίκτες αλλά και να τοποθετηθούν μέσω συζητήσεων - πάνελ σε σειρά κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο.

Η ATC αποτελεί  σήμερα σε έναν από τους πλέον εξειδικευμένους παρόχους τεχνολογίας  στον χώρο των ΜΜΕ στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σημαντική  παρουσία  στη διαμόρφωση άποψης σε τομείς που αφορούν τη χρήση της τεχνολογίας από τα media καθώς και τις τάσεις και στρατηγικές που εμφανίζονται.

Με το NewsAsset Publishing Edition, ένα τεχνολογικά εξελιγμένο εκδοτικό σύστημα σε συνδυασμό με το i-Box CMS, ένα φιλικό στο χρήστη περιβάλλον ανάπτυξης web portals και μέρος της ευρύτερης πλατφόρμας NewsAsset, συνδυάζει έντυπη και ψηφιακή παραγωγή multimedia υλικού μέσα από ένα ενιαίο newsroom. Παράλληλα, παρέχει την δυνατότητα σε κάθε ειδησεογραφικό οργανισμό της διανομής του παραγόμενου περιεχομένου  μέσα από Εναλλακτικά Κανάλια Δημοσίευσης (Cross Media Publishing), καλύπτοντας έτσι  την ανάγκη για δημοσίευση της  πληροφορίας με κάθε δυνατό τρόπο (print, web, mobile, social media)

Προλογίζοντας την ενότητα του συνεδρίου που αναφέρεται στο «Cross Platform Publishing» η Κα. Εύη Βάρσου, Διευθύντρια του τομέα Media & CMS της ATC, θα παρουσιάσει το case study μεγάλου ελληνικού δημοσιογραφικού οργανισμού που βασίζει την προβολή του σε πολλαπλά μέσα σε τεχνολογίες της ATC.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ