Διεθνής διαγωνισμός SCADA Pro 2012 από την ACE-Hellas

Μελών ΣΕΠΕ

30 Ιανουαρίου 2012Η ACE-Hellas, στα πλαίσια της εξωστρέφειας που την χαρακτηρίζει ως εταιρεία, έχει προγραμματίσει παρουσιάσεις του κορυφαίου προγράμματος στον τομέα των στατικών μελετών κτιριακών έργων SCADA Pro σε Ιταλία και Αυστρία, στις 30 Ιανουαρίου  και 1η Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Στόχος των παρουσιάσεων είναι η ανάδειξη των δυνατοτήτων της εφαρμογής σε υποψήφιους πελάτες στο εξωτερικό. Επιπλέον η εταιρεία διοργανώνει για πρώτη φορά έναν διεθνή διαγωνισμό τεχνικών έργων που εκπονήθηκαν με το SCADA Pro 2012. Οι συμμετέχονες μηχανικοί, καλούνται να αποστείλουν τα ξεχωριστά έργα που έχουν δημιουργήσει με την χρήση του κορυφαίου προγράμματος στον τομέα των στατικών μελετών κτιριακών έργων SCADA Pro, προκειμένου να ενταχθούν στο διεθνή κατάλογο έργων του SCADA Pro.

Το  SCADA Pro ενσωματώνει όλους τους νέους Ευρωκώδικες με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα την πιο ολοκληρωμένη λύση για κάθε δομοστατική μελέτη, ενώ προσφέρει μια ενιαία πλατφόρμα σχεδιασμού και ανάλυσης κατασκευών για κτίρια από σκυρόδεμα και χάλυβα. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και ευέλικτη εφαρμογή και συνεργάζεται άριστα με τα προγράμματα ARCHlineXP, Revit Structure και AutoCAD Structural Detailing καθώς και με όλα τα αρχιτεκτονικά προγράμματα. Να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή διατίθεται σε τέσσερις γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Η εφαρμογή απευθύνεται σε πολιτικούς μηχανικούς και γενικά σε μελετητικές και κατασκευαστικές εταιρείες ιδιωτικών και δημοσίων έργων, που εκπονούν στατικές μελέτες.

Με χιλιάδες άδειες χρήσης SCADA Pro, σε πλήρη λειτουργία σε 5 χώρες παγκοσμίως, παράγεται μία τεράστια ποικιλία έργων από σκυρόδεμα/και χάλυβα και αναμένεται ότι τα έργα του διαγωνισμού θα είναι πολλά και εντυπωσιακά.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα, μεταξύ των οποίων ολοκληρωμένα πακέτα SCADA Pro Beton ή Steel, άδειες Ecoline, ετήσια συμβόλαια συντήρης, αλλά και διανυκτερεύσεις στον πολυτελή ξενώνα Εmotions Country Resort.

Καταληκτική ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι η 29η Φεβρουαρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr. Ειδικότερα για το SCADA Pro μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροροφορίες στο http://www.scadapro.eu

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ