Η ATC υλοποίησε τα Portals της ΙΚΕΑ σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία

Μελών ΣΕΠΕ

15 Δεκεμβρίου 2011Η ATC ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση των Portals των καταστημάτων ΙΚΕΑ σε Ελλάδα www.ikea.gr, Κύπρο www.ikea.com.cy και Βουλγαρία www.ikea.bg τα οποία βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία. Τα Portals υλοποιήθηκαν με χρήση του εργαλείου i-Box Portal Builder CMS της ATC, ενός φιλικού στο χρήστη περιβάλλοντος ανάπτυξης που παρέχει στην ομάδα της ΙΚΕΑ εξελιγμένες δυνατότητες δυναμικής διαχείρισης, καταχώρησης και δημοσίευσης των σελίδων, του συνόλου των προϊόντων καθώς και του πολυμεσικού υλικού που τα συνοδεύει.

Ο i-Box Portal Builder διασυνδέθηκε με το σύστημα Microsoft Dynamics NAV της ΙΚΕΑ, ώστε οι χρήστες να ενημερώνονται για τις τρέχουσες τιμές και την διαθεσιμότητα δεκάδων χιλιάδων προϊόντων και κωδικών σε πραγματικό  χρόνο.

Τα Portals δίνουν επίσης μεγαλύτερη ευκολία αγορών στoυς πελάτες της ΙΚΕΑ με την παροχή λειτουργικής  λίστας αγορών, η οποία μπορεί να εκτυπωθεί, να αποθηκευτεί και να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έχουν προστεθεί λειτουργίες όπως το Wishlist, το Facebook Like των προϊόντων και η  Αποστολή email σε φίλους.

Χρησιμοποιήθηκε επίσης η τεχνολογία Silverlight της Microsoft ώστε να δημιουργούνται αυτόματα συλλογές φωτογραφιών, προϊόντων και τιμών, με ξεχωριστά εφέ στην αρχή κάθε κατηγορίας προϊόντων.

Τέλος, προστέθηκε ξεχωριστή καταγραφή επισκεψιμότητας των προϊόντων ώστε να αποτυπωθεί   το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η λειτουργία των Portals ενισχύει τη συνεχή δέσμευση της ΙΚΕΑ να προσφέρει στους πελάτες της  μια πιο απλοποιημένη και σωστά σχεδιασμένη εμπειρία αγορών.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.newsasset.com, www.atc.gr, info@newsasset.com

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ