Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ MANPOWERGROUP ΕΠΙΛΕΓΕΙ EPICOR ERP

Μελών ΣΕΠΕ

12 Ιουλίου 2011


Η ManpowerGroup παγκόσμια ηγετική δύναμη στο χώρο των υπηρεσιών απασχόλησης Aνθρώπινου Δυναμικού, επέλεξε ATC-EPICOR για την υλοποίηση της λύσης ΕRP που θα υποστηρίξει τα γραφεία εξυπηρέτησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η ManpowerGroupTM προσφέρει καινοτόμες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού που επιτρέπουν στις εταιρίες-πελάτες της να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα τους.

Η ΑΤC, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Epicor από το 2001, σχεδίασε και υλοποίησε το νέο ERP της ManpowerGroup για την Ελλάδα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Εpicor 9 που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ΕRP της αγοράς και, βασισμένο σε αρχιτεκτονική «True SOΑΤΜ» υπερβαίνει τα εμπόδια που είχαν σχέση με την τεχνολογία, τη συνεργασία των συστημάτων, την προσβασιμότητα.

Η Δρ Βενετία Κουσία, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup στην Ελλάδα, είπε: «Βασικός στόχος της ενέργειας αυτής είναι καταρχήν η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και επιπλέον η υποστήριξη των επιχειρηματικών μας αποφάσεων, με γρήγορη και σωστή πληροφόρηση. Αυτό επιτυγχάνεται με την ενοποίηση των δεδομένων της εταιρείας σε όλο το φάσμα των εργασιών της και τη σωστά σχεδιασμένη διάχυση της τελικής πληροφορίας. Η επιλογή του Εpicor 9 μας προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία ενώ η συνεργασία με την ΑΤC εξασφαλίζει τον άψογο σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας λύσης στα μέτρα μας».

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ