Πιστοποίηση της Mικροκυματικής Λύσης OmniBAS της Intracom Telecom από το Metro Ethernet Forum

Μελών ΣΕΠΕ

11 Ιουλίου 2011


Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε την πιστοποίηση της πλατφόρμας μικροκυματικών συστημάτων υψηλής χωρητικότητας τεχνολογίας Ethernet, OmniBAS, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του Metro Ethernet Forum (MEF) μέσα από μια εκτεταμένη σειρά δοκιμών.

Τα προγράμματα πιστοποίησης του MEF έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν την ανάπτυξη των υπηρεσιών Carrier Ethernet σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας στους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών ότι ο εξοπλισμός που προμηθεύονται ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις υπηρεσιών Carrier Ethernet. Οι δοκιμές έγιναν από την Iometrix, το επίσημο εργαστήριο του MEF, το οποίο δεσμεύεται να παρέχει αναγνωρισμένη και αξιόπιστη πιστοποίηση για Carrier Ethernet παγκοσμίως. Η πλατφόρμα επόμενης γενιάς μικροκυματικών συστημάτων OmniBAS υποβλήθηκε με επιτυχία σε σειρά εκτενών δοκιμών που πιστοποιούν ότι η λύση μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες Ethernet. Πλέον, η λύση OmniBAS είναι πλήρως πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα MEF 9 και MEF 14.

Ο κ. Bob Mandeville Πρόεδρος της Iometrix, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η πλατφόρμα OmniBAS της Intracom Telecom είναι πλήρως πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα MEF 9 και MEF 14. Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει τις δυνατότητες της πλατφόρμας για παροχή υπηρεσιών Carrier Ethernet EPL, EVPL και E-LAN μέσω μικροκυμάτων».

Ο κ. Δημήτριος Παντελόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της Intracom Telecom δήλωσε σχετικά: «Αυτή η πιστοποίηση, εκτός από την εξασφάλιση της διαλειτουργικότητας του OmniBAS σε ένα περιβάλλον πολλαπλών προμηθευτών (multi-vendor), επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Intracom Telecom να συνεχίσει τη δυναμική εξέλιξη των λύσεων της στο χώρο του carrier-grade wireless backhauling».

H Intracom Telecom έχει αναπτύξει και υλοποιήσει τα ασύρματα σημειακά συστήματα της για ένα σημαντικό αριθμό παρόχων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αμερική, την Ασία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών. Η εταιρία εστιάζει και επενδύει στρατηγικά στην συνεχή μετεξέλιξη των ασύρματων προϊόντων της. Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για ευρυζωνικότητα και νέας γενιάς εξελιγμένα δίκτυα (IP-Converged Νetworks) η Intracom Telecom αναπτύσσει τεχνολογίες αιχμής με σκοπό να δημιουργήσει οικονομικά αποδοτικές ασύρματες λύσεις που να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις νέες ανάγκες των πελατών της.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ