Βράβευση της Intracom Telecom από την Genesys, μέλος της Alcatel-Lucent

Μελών ΣΕΠΕ

21 Ιουνίου 2011


Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, τιμήθηκε ως ο «Κορυφαίος Συνεργάτης της Genesys για το 2010» στη Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα στην Πράγα της Τσεχίας, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πελατών και συνεργατών «Genesys G-Force 2011».

Με τη βράβευση αυτή, η Genesys αναγνωρίζει τη σημασία της μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας της με την Intracom Telecom καθώς και τις προοπτικές που παρουσιάζονται για την ανάπτυξη εξελιγμένων Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών (Contact Centers) στην περιοχή. Από την έναρξη της συνεργασίας, το 1998, μέχρι σήμερα, περισσότερες από 40 μεγάλης κλίμακας υλοποιήσεις για μεγάλες επιχειρήσεις, κυρίως του τηλεπικοινωνιακού, τραπεζικού και ευρύτερου χρηματοοικονομικού τομέα, έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς στην Ελλάδα, την Κύπρο, την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων καθώς και σε χώρες της Μ. Ανατολής και της Αφρικής. 

Ο κ. Αναστάσιος Δημόπουλος, επικεφαλής του επιχειρηματικού τομέα τηλεπικοινωνιακού λογισμικού της Intracom Telecom, δήλωσε: “Η τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων της Genesys, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη ομάδα της Intracom Telecom και το πλήρες πακέτο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών σχεδίασης, υλοποίησης και ολοκλήρωσης λύσεων που προσφέρει στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και σε χώρες της Μ. Ανατολής, αναδεικνύουν την ηγετική θέση της Intracom Telecom στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Contact Center & Customer Care”.

"Οι λύσεις
Customer Care αποτελούν βασικό παράγοντα επιτυχίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η Genesys έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ο κορυφαίος πάροχος λύσεων Contact Center, εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 80 χώρες", δήλωσε ο κ. Moreno Ciboldi, Αντιπρόεδρος της Alcatel-Lucent Enterprise - CMC και προσέθεσε: Intracom Telecom προσφέρει αποδεδειγμένα σημαντική προστιθέμενη αξία στο σχεδιασμό, την παράδοση και την αποτελεσματική υποστήριξη λύσεων σε ολόκληρη την περιοχή καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν στους χρήστες μια απαράμιλλη εμπειρία”.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ