Η ATC χορηγός στη Γενική Συνέλευση της «ALLIANCE OF MEDITERRANEAN NEWS AGENCIES» στο Μαρόκο

Μελών ΣΕΠΕ

22 Ιουνίου 2011

H ATC για περισσότερα από 15 χρόνια επενδύει τεχνολογικά στον τομέα των Mέσων Eνημέρωσης, έχοντας εργαστεί σε διάφορες χώρες και με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και έχοντας  βαθιά γνώση του χώρου  των μέσων ενημέρωσης. Η ATC κατέχει επίσης βαθιά κατανόηση των ευκαιριών που προσφέρει η νέα τεχνολογία στον χώρο αυτό.

Η ATC έχει αναπτύξει και διαρκώς εξελίσσει την σουίτα εφαρμογών  NewsAsset,  που απευθύνεται στους σύγχρονους οργανισμούς  Μέσων Ενημέρωσης  που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τον Φεβρουάριο του 2011 η ATC συμμετείχε ως Χρυσός  Χορηγός στο 6th Middle East WAN-IFRA Conference στο Ντουμπάι όπου και παρουσιάστηκε η Αραβική Έκδοση του NewsAsset , η οποία έχει ήδη αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια στον Αραβικό  κόσμο.

Το NewsAsset προσφέρει παγκόσμια στους Εκδότες και τα Πρακτορεία Ειδήσεων αυτό που πραγματικά αναζητούν:  μια  one-stop-shop λύση.  Μια λύση που να μπορεί  να υποστηρίξει το σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας ενός σύγχρονου  multimedia newsroom:  σχεδιασμό του περιεχομένου, συλλογή, δημιουργία, επεξεργασία, αρχειοθέτηση, δημοσίευση. Προσφέροντας ταυτόχρονα την ολοκλήρωση με το διαδίκτυο, κινητή τηλεφωνία και τα social media.
Για περισσότερες πληροφορίες 210-6874300, www.newsasset.com, newsasset@atc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ