Η Manpower Inc. εξελίσσεται προκειμένου να ανταποκριθεί καλύτερα στις νέες ανάγκες των πελατών της

04 Απριλίου 2011

Η Manpower Inc. (NYSE:MAN), παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή καινοτόμων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, ανακοίνωσε τη μετεξέλιξη των υπηρεσιών της ώστε να αντικατοπτρίζει την πολυπλοκότητα και τις νέες προκλήσεις της Εποχής του Ανθρώπου. Η Manpower Inc. μετονομάζεται σε ManpowerGroup ώστε να αντανακλά την παγκόσμια ηγετική δύναμη του οργανισμού στη δημιουργία και προσφορά καινοτόμων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού. Η ManpowerGroup προχωρά επίσης στην παρουσίαση των νέων λογοτύπων της που συνδέουν τις εταιρείες του ομίλου και καταδεικνύουν τη γρήγορη και αποτελεσματική συνεργασία τους για τη δημιουργία λύσεων.

Κατά την ταυτόχρονη αποκάλυψη του νέου ονόματος και του λογοτύπου του ομίλου, στη Νέα Υόρκη και στην έδρα του ομίλου στο Μιλγουώκι, o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ManpowerGroup, Jeffrey A. Joerres, δήλωσε: “πρωτοπορούμε στην παροχή καινοτόμων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού όχι μόνο στον κλάδο μας αλλά και στον ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο, προς όφελος όχι μόνο των υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών πελατών μας καθώς και των υποψηφίων μας. Έχουμε μια απαράμιλλη παγκόσμια παρουσία με τοπική τεχνογνωσία και κατανόηση της κάθε αγοράς που δραστηριοποιούμαστε, και μια ολιστική προσέγγιση του χώρου εργασίας, που προκύπτει από τις συνεντεύξεις πάνω από 12 εκατομμυρίων ανθρώπων ετησίως και τη συνεργασία μας διεθνώς με εκατοντάδες χιλιάδες εταιρείες κάθε μεγέθους. Με τη γνώση αυτή μπορούμε να κατανοήσουμε σε βάθος τις ανθρώπινες δυνατότητες και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού που βοηθούν τις επιχειρήσεις αλλά και τα άτομα να επιτύχουν».

Βγαίνοντας από τη βαθιά ύφεση, όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή στην πρότερη οικονομική κατάσταση. Η νέα πραγματικότητα απαιτεί να γίνονται περισσότερα με λιγότερα, και για τους εργοδότες η ανάπτυξη θα προέλθει περισσότερο από την πρόσβαση στο ταλέντο παρά στο κεφάλαιο. Η ManpowerGroup καταγράφει εδώ και χρόνια τις μακροοικονομικές δυνάμεις και τάσεις που επηρεάζουν τον κόσμο και αυτό την οδήγησε στο να αναγνωρίσει τη Νέα Εποχή, την Εποχή του Ανθρώπου, την οποία και ανακοίνωσε πρόσφατα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στο Νταβός. Αυτή είναι η πρώτη εποχή που αναγνωρίζεται πριν από το τέλος της. Στην εποχή αυτή οι άνθρωποι θα είναι το επίκεντρο και η απελευθέρωση των ανθρώπινων δυνατοτήτων θα αποτελέσει παράγοντα κλειδί της οικονομικής ανάπτυξης. Η εξέλιξη της Manpower Inc. σε ManpowerGroup σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί σε αυτή τη νέα εποχή και σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο για μια εταιρεία που πρωτοπορεί στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού.

Η έλλειψη ταλέντων που παρατηρείται σήμερα, και η αδυναμία των εργοδοτών να εντοπίσουν τα κατάλληλα άτομα για τις κατάλληλες θέσεις, απαιτεί μια διεθνή ολιστική προσέγγιση για την παροχή λύσεων, όπως επισημαίνουν οι έρευνες της ManpowerGroup σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Αναγνωρίζουμε ότι για να απελευθερώσουν επιτυχώς το πάθος και τις δυνατότητες των ανθρώπων τους οι επιχειρήσεις χρειάζονται λύσεις που να είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους» προσέθεσε ο Joerres.

Για να ανταποκριθεί σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, να δυναμώσει και να εκφράσει καλύτερα την οικογένεια των εταιρειών του και το φάσμα των λύσεων που προσφέρει, ο όμιλος διαφοροποιεί την οργάνωσή του. Ορίζεται ξεκάθαρα τι κάνει κάθε εταιρεία της ΜanpowerGroup ξεχωριστά, ενώ ταυτόχρονα ενισχύονται οι συνέργειες που της δίνουν τη δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες δυναμικές και ευέλικτες λύσεις από όλες τις εταιρείες που αποτελούν τη ManpowerGroup.

«Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, έχοντας προβλέψει τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας, αναπτύσσοντας ένα ισχυρό φάσμα καινοτόμων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, που μπορούμε να υλοποιήσουμε και που στρατηγικά αντιμετωπίζουν την πολυπλοκότητα της Εποχής του Ανθρώπου. Ως εταιρεία είχαμε προβλέψει την έλευση της Νέας Εποχής, αντιλαμβανόμαστε την πρόκληση και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους πελάτες μας το ισχυρότερο φάσμα υπηρεσιών και λύσεων της αγοράς» δήλωσε ο Joerres.

Η ManpowerGroup παρέχει στους πελάτες της ένα πλήρες φάσμα λύσεων που περιλαμβάνει την επιλογή και αξιολόγηση, εκπαίδευση και ανάπτυξη, διαχείριση σταδιοδρομίας, outplacement, outsourcing, και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού. Μαζί, οι καινοτόμες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού της ManpowerGroup προσφέρουν ταχύτερα την αξία που χρειάζονται οι πελάτες για να επιτύχουν στις αγορές τους.

Το φάσμα των λύσεων της ManpowerGroup στη χώρα μας περιλαμβάνει:

ManpowerGroup
Solutions
Παρέχοντας στους πελάτες λύσεις σε τμήματα ή έργα εντάσεως εργασίας αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τη δημιουργία ή την επανασύσταση και τη διαχείριση συγκεκριμένων επιχειρηματικών λειτουργιών η ManpowerGroup Solutions μοιράζεται με τους πελάτες της το επιχειρηματικό ρίσκο προσφέροντας ευελιξία, ορθολογισμό των δαπανών με τον πλέον διαφανή τρόπο.

Manpower
Η Manpower είναι παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις εύρεσης προσωπικού για μόνιμη και προσωρινή απασχόληση και πυρήνας της ManpowerGroup. Ο συνδυασμός της τοπικής τεχνογνωσίας με την παγκόσμιας εμβέλειας δράση της, της προσδίδουν μεγαλύτερη ευελιξία να ανταποκριθεί στις διαρκώς μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες και τη δυνατότητα συνεχούς παροχής λύσεων στελέχωσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Right
Management
Η Right Management είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη εταιρεία υπηρεσιών επανατοποθέτησης στην αγορά εργασίας, και παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση του ταλέντου. Στόχο της έχει την εναρμόνιση των στρατηγικών ανθρώπινου δυναμικού με την επιχειρηματική στρατηγική ώστε οι  πελάτες της να επιτύχουν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ