Βραβείο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG στη Xerox Hellas

Μελών ΣΕΠΕ

14 Μαρτίου 2011


Άλλη μια διάκριση στο πεδίο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη Xerox Hellas, που βραβεύθηκε πρόσφατα με το βραβείο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG στην κατηγορία «Επιλογή και Διακράτηση Προσωπικού».

Η απονομή έγινε στο πλαίσιο του 14ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG, που πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2011, στην Αίγλη Ζαππείου. Στο Συμπόσιο συμμετείχαν περισσότερα από 200 διευθυντικά στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού και CEOs από 150 περίπου εταιρείες όλων των κλάδων της αγοράς, ενώ την κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελούσαν διακεκριμένες προσωπικότητες του ελληνικού επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου. Το βραβείο για λογαριασμό της Xerox Hellas παρέλαβαν οι κ.κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, και Δημήτρης Δόντας, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας αντίστοιχα. Στην παρουσίαση του, που ακολούθησε τη βράβευση, ο κ. Δημήτρης Δόντας ανέπτυξε τους κύριους άξονες της πολιτικής ανθρώπινου δυναμικού της Xerox Hellas, με ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες πρόσληψης, ανάπτυξης και παρακίνησης του προσωπικού, που διαδραματίζουν, τελικά, τον σπουδαιότερο ρόλο στη διακράτησή του.

Στο τέλος της βραδιάς και με αφορμή τη σημαντική αυτή διάκριση, ο κ. Δημήτρης Δόντας σχολίασε: «Μια τέτοια διάκριση δε θα μπορούσαμε να εκληφθεί παρά ως μια έμπρακτη επιβράβευση της προσήλωσής μας στις αρχές μας, και ειδικότερα σε αυτήν που μας υπαγορεύει να δίνουμε, ακούραστα, αξία στους ανθρώπους μας. Η συγκεκριμένη, μάλιστα, χρονική στιγμή στην οποία ήρθε αυτή η πολύ μεγάλη αναγνώριση από την KPMG, αυξάνει ακόμη περισσότερο τη βαρύτητά της, κάνοντας μας να αισθανόμαστε ακόμη πιο υπερήφανοι. Στην Xerox Hellas ανέκαθεν πιστεύαμε ότι δεν αρκεί μόνο η τεχνολογική υπεροχή για την καταξίωση μας ως εταιρείας. Είναι οι άνθρωποί μας που αναδεικνύουν την εταιρεία μας σε κάθε τους δραστηριότητα. Αυτοί μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες, να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες, να κάνουν τον τελικό μας πελάτη πιο ικανοποιημένο και τελικά αφοσιωμένο. Συνεπώς η διακράτηση και τελικά η παρακίνηση του προσωπικού είναι καταλυτικοί παράγοντες για την επιτυχία μας».

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ