Πιστοποίηση των συστημάτων WiMAX της INTRACOM TELECOM από το WiMAX Forum

Μελών ΣΕΠΕ

08 Φεβρουαρίου 2011


Η  INTRACOM TELECOM, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Mobile WiMAX λύση της, OmniMAX, πιστοποιήθηκε από το WiMAX Forum για τη συμβατότητα και τη διαλειτουργικότητα της. Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει την εξαιρετική απόδοση και συμβατότητα της λύσης με ένα ευρύ φάσμα τερματικών που επιτρέπει στον καταναλωτή να επιλέξει τερματικό απόλυτα σύμφωνο με τις απαιτήσεις του. 

Το OmniMAX είναι μια κορυφαία και καινοτόμος λύση Μοbile WiMAX, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε τύπου συνδρομητή να απολαμβάνει ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες. Αποτελεί ιδανική λύση για εδραιωμένους αλλά και νέους παρόχους επιτρέποντας τη γρήγορη υλοποίηση εξελιγμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών, εγγυημένη απόδοση και χαμηλό κόστος επένδυσης. Το OmniMAX λειτουργεί σε συχνότητες 2.3-2.4 GHz, 2.5-2.7 GHz και 3.4-3.8 GHz, και είναι σχεδιασμένο ειδικά για αστικές και αγροτικές περιοχές ανταποκρινόμενο στις εκάστοτε γεωγραφικές δυσκολίες ενώ συμβάλλει οικολογικά λόγω της μειωμένης κατανάλωσης ισχύος. 

Η INTRACOM TELECOM έχει επιτυχώς αναπτύξει και υλοποιήσει δίκτυα WiMAX σε ένα σημαντικό αριθμό παρόχων στην Αν. Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική & την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών με πιο πρόσφατες υλοποιήσεις το δίκτυο της Cornet στην Αρμενία και της DiscoveryTel στη Γκάνα. Η εταιρία έχει στρατηγικά επικεντρωθεί και επενδύει στη συνεχή εξέλιξη των ασύρματων προϊόντων της. Αναγνωρίζοντας την μελλοντική τάση για ευρυζωνικά IP δίκτυα, η INTRACOM TELECOM υιοθετεί τεχνολογίες αιχμής με σκοπό να παρέχει οικονομικές ασύρματες λύσεις που απευθύνονται στις νέες ανάγκες των πελατών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTRACOM TELECOM είναι μέλος του οργανισμού WiMAX Forum από το 2003.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ