Η Manpower βραβεύει τους Καλύτερους Εργαζόμενους Προσωρινής Απασχόλησης του 2010 Εκδήλωση Temp Awards για 7η συνεχόμενη χρονιά

22 Δεκεμβρίου 2010

Τους καλύτερους εργαζόμενους προσωρινής απασχόλησης για το 2010 βράβευσε και φέτος η Manpower, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού με την ονομασία «Temp Awards». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, παρουσία περισσότερων από 170 πελατών και συνεργατών της Manpower, οι οποίοι τίμησαν τους προσωρινά απασχοληθέντες εργαζόμενους που διακρίθηκαν για τις επαγγελματικές επιδόσεις και το ήθος τους τη χρονιά που πέρασε.

«Βραβεύουμε τους ανθρώπους που μέσα στο 2010 ξεχώρισαν ανάμεσα στους συνολικά 10,000 προσωρινά απασχολούμενους της
Manpower για την αφοσίωσή τους, τη διάθεσή τους για συνεργασία, το ήθος και τη συνέπειά τους, και μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία συνέβαλαν στην επιτυχία των εταιρειών στις οποίες απασχολούνται», δήλωσε η Δρ Βενετία Κουσία, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Manpower. «Η σχέση μας μαζί τους είναι σχέση ζωής: ο προσωπικός Σύμβουλος Εργασίας Manpower βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε βήμα της σταδιοδρομίας τους κι εκείνοι ανταποδίδουν τη φροντίδα μας κάνοντάς μας υπερήφανους με την απόδοσή τους. Η οικοδόμηση και διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων, βασισμένων στην εμπιστοσύνη, με πελάτες και υποψηφίους, αποτελεί σημαντικό  διαφοροποιό χαρακτηριστικό  της Manpower. Επιπλέον, είναι ο παράγοντας που μας επιτρέπει να αποτελούμε σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά εύρεσης εργασίας».

Τα ετήσια βραβεία Temp Awards, τα οποία συνοδεύονται από χρηματικό έπαθλο, αποτελούν θεσμό για τη Manpower και αποδεικνύουν την προσήλωση της εταιρείας στο ποιοτικό ταίριασμα εργοδότη – εργαζόμενου, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της απασχόλησης. Τα κριτήρια και οι διαδικασίες εξασφάλισης ποιότητας που ακολουθεί η εταιρεία, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση των συμβούλων της ανά κλάδο δραστηριότητας, έχουν ως αποτέλεσμα αφενός το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών της και αφετέρου την ικανοποίηση των εργαζομένων της. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 40%, των εργαζομένων που τοποθετεί η Manpower σε θέσεις προσωρινής απασχόλησης, μονιμοποιούνται στις επιχειρήσεις που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ