Διεθνής διάκριση της INTRACOM TELECOM για τις προσφερόμενες Υπηρεσίες της

Μελών ΣΕΠΕ

23 Σεπτεμβρίου 2010


Η INTRACOM TELECOM, μέλος της SITRONICS, έλαβε τη διάκριση του κορυφαίου «Service Partner» για το 2010 (Services Partner of the Year 2010 - Mediterranean Region) κατά τη διάρκεια του ετήσιου παγκόσμιου Συνέδριου Συνεργατών της Cisco, που έλαβε χώρα στο San Francisco των Η.Π.Α. Η σημαντική αυτή διάκριση απονέμεται για πρώτη φορά σε Ελληνική εταιρία και αφορά στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Μεσογείου συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας, της Κύπρου, του Ισραήλ, της Μάλτας και της Ελλάδας, όπου δραστηριοποιούνται συνολικά 62 χρυσοί και αργυροί συνεργάτες της Cisco.

Η INTRACOM TELECOM είναι χρυσός συνεργάτης (Gold Certified) της Cisco στην Ελλάδα από το 2000. Αντίστοιχη πιστοποίηση χρυσού συνεργάτη έχουν λάβει και οι θυγατρικές της στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση του ομίλου στο χώρο του ICT στη Βαλκανική χερσόνησο.  

Η εν λόγω βράβευση αποτελεί αναγνώριση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας που προσφέρει το εκτεταμένο δίκτυο εξειδικευμένων μηχανικών της INTRACOM TELECOM στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και υποστήριξη λύσεων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που περιλαμβάνουν routing/switching, ενοποιημένες επικοινωνίες (unified communications), datacenter networking & storage, λύσεις ασφάλειας (security) και ασύρματης δικτύωσης (WLAN). 

Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεχούς εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού INTRACOM TELECOM σε θέματα τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας και έρχεται ως επιστέγασμα των εξαιρετικών  επιδόσεων της εταιρίας στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Παράλληλα, αναδεικνύει την ικανότητά της να αντεπεξέρχεται επιτυχώς στις προκλήσεις που αναλαμβάνει.  

Να σημειωθεί ότι τα βραβεία Partner Summit της Cisco απονέμονται σε συνεργάτες της Cisco που διακρίνονται για το υποδειγματικό τους επιχειρηματικό μοντέλο σε τρία επίπεδα: ανά χώρα, ανά γεωγραφική περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Κατά την τελευταία τριακονταετία η εταιρία έχει υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό σύνθετων ολοκληρωμένων έργων παγκοσμίως και έχει να επιδείξει ένα σημαντικό πελατολόγιο που περιλαμβάνει 100 και πλέον μεγάλους και αναγνωρισμένους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ