Η Manpower Υποψήφια για Ruban d’Honneur Σημαντική Διάκριση στον Διαγωνισμό European Business Awards

21 Ιουλίου 2010

Υποψήφια για τη διάκριση εξαιρετικής επιχειρηματικής απόδοσης «Ruban d’Honneur» είναι η Manpower Ελλάς, στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένου θεσμού «The European Business Awards», που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με τη χορηγία της HSBC. Η υποψηφιότητα αυτή έρχεται ως συνέχεια της ανάδειξης της Manpower Ελλάς σε μία από τις 10 συνολικά εταιρείες που επιλέχθηκαν από τους διοργανωτές για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, με βάση τα εξής κριτήρια: Καινοτομία, Επιχειρηματική Αριστεία και Αειφόρο Ανάπτυξη. Η απονομή των «Ruban d’Honneur» θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου 2010 και οι εταιρείες που θα διακριθούν θα είναι φιναλίστ για την ύψιστη διάκριση του διαγωνισμού, το European Business Award.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Manpower Ελλάς, Δρ Βενετία Κουσία, δήλωσε: “Η υποψηφιότητά μας για το πανευρωπαϊκό βραβείο εξαιρετικής επιχειρηματικής απόδοσης Ruban dHonneur αποτελεί ξεχωριστή τιμή και επιβράβευση όλης της ομάδας της Manpower. Αποδεικνύει ότι η δέσμευση όλων μας απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την καινοτόμο επιχειρηματική προσέγγισή μας, μας φέρνουν για άλλη μια φορά στην κορυφή του κλάδου όπου δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στη δεύτερη αυτή φάση της διοργάνωσης, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 7,000 εταιρείες. Ανυπομονούμε για το τελικό αποτέλεσμα και φυσικά είμαστε πολύ υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τη χώρα μας σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό, όπως είναι τα European Business Awards».

Σχετικά με τα European Business Awards
Ο θεσμός των European Business Awards (http://www.businessawardseurope.com/) αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ανοιχτή σε οργανισμούς κάθε μεγέθους και κλάδου δραστηριότητας. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς, αρχηγούς κρατών, στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες και εκπροσώπους ΜΜΕ, οι οποίοι επιλέγονται και από τις 27 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε ό,τι αφορά την Ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα, ο θεσμός των European Business Awards εξυπηρετεί τρεις βασικούς στόχους:

• Αναδεικνύει καλές πρακτικές που αποτελούν έμπνευση για την επιχειρηματική κοινότητα

• Επιβραβεύει και αναγνωρίζει την επιτυχία οργανισμών και ατόμων

• Δημιουργεί, μέσα από τα case studies των οργανισμών που βραβεύονται, αφορμές για μάθηση και βελτίωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ