Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Τρία νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τη Samsung στο INNOVATHENS

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τρία νέα σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν στο ΙNNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με τίτλο “Preparing a resume” σε συνεργασία με το British Council. Το συγκεκριμένο workshop στοχεύει στη σωστή προετοιμασία του βιογραφικού σημειώματος, προκειμένου να κάνει καλή πρώτη εντύπωση και να ξεχωρίσει, κερδίζοντας την προσοχή των παραληπτών του.

Στη συνέχεια την Πέμπτη 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο σεμινάριο “You’re hired! Now what?”, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητηθεί τι ακολουθεί από τη στιγμή που θα γίνει η πρόσληψη και μετά. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η προετοιμασία του υποψηφίου για το επαγγελματικό του ξεκίνημα και για τα πρώτα του επίσημα επικοινωνιακά βήματα.

Επιπλέον την Παρασκευή 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με θέμα “Educators Skills” σε συνεργασία με το British Council. Το workshop απευθύνεται μόνο σε εκπαιδευτικούς, όλων των ειδικοτήτων, που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους σε τομείς, όπως η διαχείριση του χρόνου, τεχνικές παρουσίασης, τεχνικές επικοινωνίας και δημιουργικότητας. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε βιωματικές δραστηριότητες μάθησης που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

Όλα τα παραπάνω σεμινάρια έχουν συνολική διάρκεια δύο ώρες το καθένα (16.00 – 18.00). Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.