Νέα υπηρεσία “My Internet” αλλάζει τον τρόπο που σερφάρουμε στο κινητό

Μελών ΣΕΠΕ

04 Μαΐου 2015

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα και αυτόματα στο κινητό τους όταν τελειώσουν τα δωρεάν MB του προγράμματός τους, καθώς και να επιλέγουν οι ίδιοι εάν και πώς θα συνεχίσουν την πλοήγησή τους στο Internet προσφέρει αποκλειστικά η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίων, με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE My Internet.

Με την ολοκληρωμένη ενημέρωση που παρέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας COSMOTE My Internet, οι συνδρομητές συμβολαίων[1] της COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν ακόμη πιο ελεύθερα να πλοηγούνται στο internet.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές θα λαμβάνουν ενημερωτικά SMS τόσο στο 80% όσο και στο 100% της κατανάλωσης των δωρεάν ΜΒ τους. Κάθε φορά που θα καταναλώνουν το 100% των δωρεάν ΜΒ του προγράμματός τους, στην οθόνη της συσκευής τους θα εμφανίζεται αυτόματα η σελίδα της υπηρεσίας http://myinternet.cosmote.gr. Στη συνέχεια θα μπορούν να αποφασίζουν αν θέλουν να συνεχίσουν την πλοήγηση στο internet και με ποιο τρόπο, επιλέγοντας κάποιο από τα νέα πακέτα mobile internet ή πλοήγηση με χρέωση ανά MB. Τέλος, θα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πόσα δωρεάν ΜΒ έχουν ακόμα διαθέσιμα.

Η υπηρεσία παρέχεται αυτόματα και δωρεάν σε όλους τους νέους συνδρομητές Συμβολαίων με ενσωματωμένα MB, ενώ όσοι υφιστάμενοι συνδρομητές ενδιαφέρονται για την υπηρεσία μπορούν να μάθουν πώς θα την ενεργοποιήσουν δωρεάν στο www.cosmote.gr.

Η νέα αποκλειστική υπηρεσία “COSMOTE My Internet”, σε συνδυασμό με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του δικτύου της COSMOTE, κάνουν την εμπειρία του internet ακόμα καλύτερη.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ