Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η SAP ανακοινώνει τη λύση Predictive Analytics για όλη την επιχείρηση και ταυτόχρονα προσφέρει τη λύση SAP Lumira® έκδοση Edge σε ομάδες και τμήματα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για εύκολη εύρεση και απεικόνιση δεδομένων

sap

Η SAP ανακοίνωσε ότι είναι πλέον διαθέσιμη η νέα έκδοση 2.0 του λογισμικού SAP® Predictive Analytics που φέρνει τη δύναμη των predictive analytics σε εταιρικούς αναλυτές, αναλυτές δεδομένων καθώς και σε εταιρικούς χρήστες. Παράλληλα, ανακοίνωσε επίσημα ότι η λύση SAP Lumira®, έκδοση Edge, είναι επίσης διαθέσιμη και έτοιμη να προσφέρει οικονομικά αποδοτική απεικόνιση δεδομένων σε ομάδες και τμήματα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Οι παραδοσιακές λύσεις predictive analytics που κυριαρχούν σήμερα στην αγορά απαιτούν ειδικές γνώσεις από εξειδικευμένους αναλυτές. Αντίθετα, η λύση SAP® Predictive Analytics αυτοματοποιεί χρονοβόρες περίπλοκες διαδικασίες προετοιμασίας δεδομένων και μοντελοποίησης ώστε περισσότεροι μη εξειδικευμένοι εταιρικοί χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τη δύναμη των προβλέψεων.

Με τη λύση SAP® Predictive Analytics οι οργανισμοί μπορούν να ανακαλύψουν συσχετίσεις ανάμεσα στα δεδομένα τους αξιοποιώντας η δύναμη των Big Data, του Internet of Things (IoT), καθώς και τις υπάρχουσες πηγές δεδομένων της SAP. Η λήψη αποφάσεων γίνεται ευκολότερη καθώς τα πολύπλοκα δεδομένα μετατρέπονται σε γνώση και είναι δυνατή η απάντηση ερωτήσεων που μέχρι σήμερα οι παραδοσιακές λύσεις επιχειρηματικής ευφυίας (ΒΙ) δεν ήταν σε θέση να μας προσφέρουν.

«Η ανάπτυξη των πηγών δεδομένων και η αυξανόμενη ζήτηση για προβλέψεις καταδεικνύει ευρύτερη πρόσβαση στα predictive analytics. Η λύση SAP® Predictive Analytics έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να βοηθήσει να γεφυρωθεί το χάσμα των δεξιοτήτων, με την τοποθέτηση πολύπλοκων δυνατοτήτων πρόβλεψης στα χέρια ακόμη περισσότερων χρηστών. Με την ενσωμάτωση προγνωστικών αποτελεσμάτων σε περισσότερες εφαρμογές και επιχειρησιακές διαδικασίες, οι χρήστες θα είναι πλέον σε θέση να εντοπίζουν κρυμμένα πρότυπα όπως ποτέ άλλοτε, αποκαλύπτοντας νέες ή ενισχυμένες επιχειρηματικές ευκαιρίες,» δήλωσε ο κος Clemens Praendl, Senior Vice President and General Manager, Analytics της SAP. «Όσον αφορά στη λύση SAP Lumira, με πάνω από 650.000 λήψεις, εξακολουθούμε να βλέπουμε την ταχεία υιοθέτηση της από οργανισμούς όλων των μεγεθών. Η λύση SAP Lumira, έκδοση Edge, βοηθά τους πελάτες μας να επεκτείνουν τη λήψη αποφάσεων που βασίζονται σε δεδομένα, σε όλους τους χρήστες του οργανισμού».

Επιπλέον, η SAP αποκάλυψε σε πρόσφατη έρευνα πως οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών αγωνίζονται για να ξεκλειδώσουν την κρυμμένη αξία των δεδομένων τους, παρόλα αυτά δεν διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά τα δεδομένα της εταιρείας τους για τη λήψη αποφάσεων. Ο συνδυασμός της έκδοσης 2.0 του SAP® Predictive Analytics και της λύσης SAP Lumira® βοηθά τους χρήστες να προβλέπουν και να ενεργούν σε πραγματικό χρόνο, αντί να βασίζονται σε ασυνεχείς διαδικασίες. Έτσι, έχουν τη δυνατότητα παραγωγής προβλέψεων σε πραγματικό χρόνο, και είναι σε θέση να  ελαχιστοποιούν επιχειρησιακούς κινδύνους, να ανιχνεύουν περιπτώσεις απάτης, να βελτιστοποιούν τα έσοδα τους και να διατηρούν μεγαλύτερη μερίδα πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ