Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Λύσεις LG Digital Signage στο νέο κατάστημα της Adidas

Η LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με την Adidas για την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος digital signage στο νέο κατάστημα της εταιρείας στο Ελληνικό, που αποτελεί πλέον και το μεγαλύτερο της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, στους χώρους του καταστήματος εγκαταστάθηκαν επαγγελματικές οθόνες LS33A των 47’’ με ενσωματωμένο media player και πλατφόρμα ψηφιακής σήμανσης LG SuperSign Lite, για την προβολή ψηφιακού περιεχομένου υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες της Adidas για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις τελευταίες τάσεις του αθλητισμού και τις σειρές των προϊόντων της.

Τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ο κομψός σχεδιασμός με λεπτό πλαίσιο των επαγγελματικών οθονών της LG ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος των καταστημάτων της Adidas. Επιπλέον, η άμεση παράδοση και εγκατάσταση, απέδειξαν για άλλη μία φορά την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό της LG.

Η σειρά LS33A της LG περιλαμβάνει οθόνες τεχνολογίας LED Full HD, ανάλυσης 1920 x 1080, με πάνελ IPS, ενώ διαθέτει δυνατότητα τοποθέτησης κάθετα και οριζόντια για προβολή περιεχομένου σε μορφή “portrait” ή “landscape”, χωρίς καμία αλλοίωση της ποιότητας της εικόνας. Με πάχος μόλις 55,5 mm και λεπτό πλαίσιο (bezel) πάχους 8,5 mm, οι επαγγελματικές οθόνες LS33A μπορούν εύκολα να τοποθετούνται σε οποιοδήποτε χώρο, ενώ είναι ενεργειακά αποδοτικές, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης.

Χάρη στο ενσωματωμένο media player, η αναπαραγωγή περιεχομένου από εξωτερικές πηγές γίνεται ακόμα πιο εύκολα, εξοικονομώντας περαιτέρω στο συνολικό κόστος της επένδυσης. Επιπλέον, η σειρά είναι εξοπλισμένη με την πλατφόρμα ψηφιακής σήμανσης LG SuperSign Lite, η οποία υποστηρίζει από την εύκολη και γρήγορη δημιουργία του περιεχομένου, έως και τον προγραμματισμό και τη διανομή του σε όλο το δίκτυο οθονών της επιχείρησης. Παράλληλα, οι επαγγελματικές οθόνες LG LS33A προσφέρουν τη δυνατότητα ελέγχου του περιεχομένου μέσω του δικτύου. Τέλος, οι οθόνες διαθέτουν διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως RGB in, HDMI, RS-232C, USB και LAN, επιτρέποντας έτσι τη μεταφορά και τη χρήση του υλικού άμεσα, χωρίς την ανάγκη ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Με ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, η LG προσφέρει τα πιο καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα για επαγγελματικούς χώρους, που διακρίνονται για την τεχνολογική υπεροχή, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία τους.