Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Radio Network of the Future: Η Samsung εισάγει την τεχνογνωσία ανθεκτικών συσκευών στη συνεργασία της με την Airbus

samsung

Η Samsung Electronics France ανακοίνωσε ότι επιλέχθηκε ως εταίρος της κοινοπραξίας που συγχρηματοδοτείται από την Airbus και την Capgemini, υπό την ηγεσία του Γαλλικού Υπουργείου Εσωτερικών και Υπερπόντιων Εδαφών για την ανάπτυξη της παρτίδας 2 του έργου Radio Network of the Future (RRF).

Η εφαρμογή αυτού του ασφαλούς δικτύου υψηλής ταχύτητας, που ξεκίνησε από τη γαλλική κυβέρνηση, στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των επικοινωνιακών διαδικασιών των δυνάμεων έκτακτης ανάγκης και εσωτερικής ασφάλειας. Για να μπορέσουν να επωφεληθούν από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πολυμέσων, η Samsung και η Airbus θα συνεργαστούν στενά εξοπλίζοντας περίπου 400.000 χρήστες με ανθεκτικές κινητές συσκευές Samsung, όπως το Galaxy XCover6 Pro smartphone και το Galaxy Tab Active3 tablet.

Οι ανθεκτικές συσκευές της Samsung έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε πολύ απαιτητικά περιβάλλοντα, ενώ είναι κατάλληλες για να καλύψουν τις ανάγκες της εθνικής αστυνομίας, των πυροσβεστικών τμημάτων και της πολιτικής ασφάλειας. Επιπλέον, ένας τυποποιημένος στόλος συσκευών θα προωθήσει τις συνέργειες και τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των χρηστών και θα απλοποιήσει τη συντήρηση, τις ενημερώσεις λογισμικού και την ασφάλεια των συσκευών.

Αυτή η συνεργασία ενισχύει τη θέση της Samsung ως βασικό παράγοντα στην ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων, θέτοντας την προηγμένη τεχνολογία στην υπηρεσία της εθνικής κυριαρχίας.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Airbus που επέλεξε τη Samsung ως έμπιστο συνεργάτη για αυτό το σημαντικό έργο», δήλωσε ο Frédéric Fauchère, Διευθυντής του Τμήματος BtoB Mobile Experience στη Samsung Electronics Γαλλίας. "Η καινοτομία, η ποιότητα και η αντοχή των ανθεκτικών κινητών μας συσκευών αποτέλεσαν κριτήρια επιλογής για την Airbus. Είμαστε περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε την τεχνολογία μας στην υπηρεσία των μέσων επικοινωνίας των γαλλικών δυνάμεων ασφαλείας και διάσωσης».

«Είναι τιμή για εμάς που επιλεχθήκαμε να εργαστούμε για μια τόσο σημαντική και κρίσιμη υπηρεσία και αυτό είναι κάτι που το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας», δήλωσε ο KC Choi, EVP και Επικεφαλής του Global Mobile B2B Team, MX Business στη Samsung Electronics. «Εδώ και χρόνια αναπτύσσουμε τις συσκευές μας για να προσφέρουμε το καλύτερο στον τομέα του σχεδιασμού, της ασφάλειας, της λειτουργικότητας, της ανθεκτικότητας και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε αυτές τις ανθεκτικές συσκευές να γίνονται μέρος μεγάλων έργων όπως το Radio Network of the Future».

Ο Eric Davalo, Διευθυντής Πωλήσεων & Προγραμμάτων Ευρώπης στην Airbus SLC δήλωσε: «Η ασφάλεια είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός τομέας και η Samsung Electronics έχει καθιερωθεί ως ο συνεργάτης που προσφέρει την κορυφαία τεχνολογία (smartphones και tablets), τέλεια προσαρμοσμένη στις κρίσιμες παρεμβάσεις των δυνάμεων ασφαλείας και διάσωσης. H συνεργασία αυτή με τη Samsung Electronics δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την παροχή καινοτομίας αιχμής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ