Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Επιτυχής η συμμετοχή της devolo στο InfoCom Mobile World παρουσιάζοντας το dLAN 1200+ WiFi ac και devolo home control

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της devolo στο 5ο συνέδριο InfoCom Mobile World 2015, στις 26 Φεβρουαρίου 2015, το οποίο φιλοξένησε περισσότερους από 1.500 επισκέπτες, που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους 48 ομιλητές σε 6 θεματικές ενότητες και 13 workshops, ένα εκ των οποίων ήταν της devolo. Η εταιρεία παρουσίασε όλη την γκάμα των προϊόντων dLAN, με κυρίαρχο το dLAN 1200+ WiFi ac, που συνδέουν μέσω της γραμμής ρεύματος, όλες τις ψηφιακές συσκευές του σπιτιού, από υπολογιστές και ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης. Την τιμητική τους είχαν και οι επερχόμενες λύσεις για το έξυπνο σπίτι devolo home control.

Περιεχόμενα του δελτίου τύπου:

- dLAN 1200+ WiFi ac: Το Gigabit Powerline συναντά το ταχύτερο WiFi

-Έξυπνος αυτοματισμός σπιτιού με το Home Control της devolo

dLAN 1200+ WiFi ac: Το Gigabit Powerline συναντά το ταχύτερο WiFi
Ο νέος προσαρμογέας devolo dLAN 1200+ WiFi ac συνδυάζει τις ταχύτερες τεχνολογίες μετάδοσης για το οικιακό δίκτυο, μέσω ασύρματης σύνδεσης στα 1,2 Gbit/s. Το κορυφαίο μοντέλο είναι ιδανικό για όλες τις συνδέσεις υψηλής ταχύτητας στο Internet με VDSL ή για καλωδιακή τεχνολογία: Η ταχύτητα της ευρυζωνικής μετάδοσης είναι διαθέσιμη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και το streaming περιεχομένου βίντεο 4K δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Η βάση της γρήγορης και σταθερής οικιακής δικτύωσης είναι η τεχνολογία devolo range+ με MIMO (Multiple In Multiple Out), η οποία χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και τους τρεις αγωγούς τροφοδοσίας (φάση, ουδέτερο και γείωση), για τη μετάδοση των δεδομένων, στην περιοχή του Gigabit. Ο dLAN 1200+ WiFi ac μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην εφαρμογή ενός ανεξάρτητου ασύρματου οικιακού δικτύου, όσο και στην επέκταση ενός υπάρχοντος, αφού πραγματοποιείται κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τη λειτουργία WPS-Clone, ο dLAN 1200+ WiFi ac αναλαμβάνει τα δεδομένα του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου και έτσι δημιουργείται άμεσα ένα πλήρως λειτουργικό ασύρματο hot spot σε κάθε διαθέσιμη πρίζα ρεύματος μέσα στο σπίτι. Μάλιστα στην ενσωματωμένη πρίζα με ασφάλεια για παιδιά, καμία ηλεκτρική πρίζα δεν χάνετε, ενώ έχει και ενσωματωμένο αντιπαρασιτικό φίλτρο δικτύου που βελτιστοποιεί τη μετάδοση δεδομένων.

Έξυπνος αυτοματισμός σπιτιού με το Home Control της devolo
Το devolo Home Control είναι το πρώτο έξυπνο σπίτι που μπορεί να υλοποιήσει ο χρήστης μόνος του, εύκολα και γρήγορα, αφού όλα τα στοιχεία του εγκαθίστανται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, χωρίς να χρειαστεί να γίνουν επεμβάσεις στην τοιχοποιία, ή να γίνουν περίπλοκες συνδέσεις καλωδίων. Η δημιουργία ενός έξυπνου σπιτιού, μπορεί να ξεκινήσει από το Starter kit, πάνω στο οποίο ο χρήστης μπορεί να χτίσει σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, την προσωπική του λύση Smart Home, από μία ευρεία γκάμα από συνδυαζόμενα στοιχεία (όπως π.χ. ανιχνευτές κίνησης και καπνού, θερμοστάτες, μεταγωγικές πρίζες κ.α.). Η επέκταση του συστήματος είναι επίσης απλή, αφού τα devolo Home Control υποστηρίζουν την ταυτόχρονη λειτουργία σε πάνω από 200 εξαρτήματα. Για την εγκατάσταση, δεν απαιτούνται ούτε δαπανηρά υλικά, ούτε ειδικές τεχνικές γνώσεις, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ο χρήστης καθοδηγείται από το my devolo App.

Το παρόν δελτίο τύπου, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα προϊόντα της θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο http://www.devolo.gr