Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η ATCOM Χρυσός Χορηγός στο e-Commerce Conference 2022

atcom

Η ATCOM είναι Χρυσός Χορηγός στο e-Commerce Conference 2022, το κορυφαίο συνέδριο για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2022.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο κ. Ιάσων Καταρόπουλος, Chief Commercial Officer της ATCOM, θα συμμετέχει στην agenda των ομιλητών, με μία keynote ομιλία με τίτλο “A game changer for a changing game”. Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Καταρόπουλος θα παρουσιάσει το A-commerce, τη νέα Omnichannel Commerce πλατφόρμα που λάνσαρε πρόσφατα η ATCOM ως μετεξέλιξη του λογισμικού Netvolution, για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών commerce που δίνουν τη λύση στις προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο κ. Καταρόπουλος δήλωσε σχετικά: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συμμετέχω και φέτος στο e-Commerce Conference, ένα συνέδριο που έχει τη διαχρονική στήριξη της ATCOM, για δύο λόγους: αφενός, γιατί είναι τιμή μου να μοιραστώ για ακόμη μία χρονιά τη σκηνή με διεθνείς ειδήμονες σε θέματα e-commerce και e-business. Αφετέρου, διότι θα έχω την ευκαιρία να παρουσιάσω στο κοινό – και στην ελληνική αγορά - τη νέα εποχή που, εμείς στην ATCOM, προσδοκούμε να φέρουμε για το Commerce Business στην Ελλάδα”. 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ