Η Intracom Telecom Παρουσιάζει την Έκδοση R10 της uni|MS™ Πλατφόρμας της για Αυτοματοποιημένη Διαχείριση Δικτύου

Μελών ΣΕΠΕ

11 Οκτωβρίου 2021

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της έκδοσης R10 για την αυτοματοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου, uniMS™.

Οι πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνιών (CSPs) επωφελούνται πλέον από μια σειρά νέων εφαρμογών αυτοματοποιημένης διαχείρισης (NLA Apps), καθώς και από προηγμένη διασύνδεση πληροφοριών σχετικές με το ράδιο-σχεδιασμό και τη λειτουργία του δικτύου. Επιπλέον, βελτιωμένοι μηχανισμοί διασφάλισης προσφέρουν ασύγκριτη αποδοτικότητα στη διαχείριση των ασύρματων δικτύων μετάδοσης και πρόσβασης.

«Η πλατφόρμα uni|MS™, από την αρχική της έκδοση, στοχεύει στην απλοποίηση των λειτουργιών ενός ασφαλούς δικτύου. Οι τελευταίες αναβαθμίσεις συνδυάζουν σχεδιασμό (RF Planning), διαχείριση (NMS) και έλεγχο (SDN) μέσα από μία ενιαία οθόνη, προάγουν την επικοινωνία μεταξύ των υπευθύνων λήψης αποφάσεων και αντιμετωπίζουν την πολυπλοκότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των ασύρματων δικτύων L2 & IP/MPLS», σημείωσε ο Επικεφαλής Marketing Ασύρματων Προϊόντων και Λύσεων της Intracom Telecom, κ. Ιωάννης Τενίδης.

Η πλατφόρμα uni|MS™ έχει εγκατασταθεί επιτυχώς σε περισσότερους από πενήντα πελάτες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών, συμπεριλαμβανομένων παρόχων υπηρεσιών επικοινωνιών, εταιρειών δημόσιας ασφάλειας και κοινής ωφελείας, υποστηρίζοντας τη λειτουργία εφαρμογών Mobile Backhauling, σταθερής ασύρματης πρόσβασης και απομακρυσμένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών.


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ