Η Athens Technology Center (ATC) συμμετέχει στην Beyond 4.0

Η Athens  Technology Center (ATC) , ελληνική εταιρεία ηγέτης στην ανάπτυξη και διάθεση λύσεων λογισμικού στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε Ελλάδα κι εξωτερικό για 30 και πλέον έτη, συμμετέχει στη Beyond 4.0, στην 1η διεθνή έκθεση για την τεχνολογία και την καινοτομία. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης , που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo, από τις 14 εώς τις 16 Οκτωβρίου 2021, η ATC θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής ενημέρωσης και ψηφιακού τουριστικού οδηγού που φιλοδοξούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες ανάπτυξης σε Περιφέρειες, Δήμους και Κοινότητες.

Αναλυτικότερα, η παρουσία της ATC γίνεται στο πλαίσιο της Συμμαχίας για τις Ανθρώπινες Πόλεις του Μέλλοντος (Alliance for Smart Cities, Περίπτερο 13, Stand C20) , μιας σύμπραξης εταιρειών με κοινό όραμα: να υποστηρίξουν ένα βιώσιμο μέλλον για τις πόλεις και τον άνθρωπο, όπως αυτό ορίζεται από τους 17 στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η ATC αξιοποιεί την εκτενή της εμπειρία στο χώρο των media και σε πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου προκειμένου να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο οι τοπικές Αρχές μπορούν να αξιοποιήσουν την ειδησεογραφία και τον δημόσιο διάλογο με τον Πολίτη και τους παράγοντες της τοπικής οικονομίας για να εξελίξουν το έργο τους, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά το ρόλο τους. Ταυτόχρονα, η ATC παρουσιάζει για πρώτη φορά την εφαρμογή του ψηφιακού τουριστικού οδηγού που ανέπτυξε για λογαριασμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ένταξή μας στη Συμμαχία αποτελεί έμπρακτη εφαρμογή της στρατηγικής μας δέσμευσης να αποτελούμε αρωγό του ψηφιακού μετασχηματισμού των οργανισμών του Δημοσίου, αξιοποιώντας τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες. Στο πλαίσιο αυτό, και ξεκινώντας από την παρουσία μας στην Beyond 4.0 , θέτουμε τη διεθνή μας εμπειρία στη διάθεση των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να συμβάλλουμε κι εμείς ενεργά τόσο στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, του τοπικού επιχειρηματία αλλά και του επισκέπτη μιας περιοχής όσο και στη δημιουργία προϋποθέσεων βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης.»  σχολίασε η κα Κορομηλά Μαργαρίτα, Chief Marketing Officer στην Athens Technology Center (ATC).