Ολοκληρωμένη λύση φροντίδας και καθαριότητας από την LG Electronics με δώρο προϊόντα απορρυπαντικών Skip και Cajoline

16 Φεβρουαρίου 2015

Η LG Electronics (LG) προτείνει στους καταναλωτές έναν ιδανικό συνδυασμό καθαριότητας και φρεσκάδας για την ολοκληρωμένη φροντίδα των ρούχων. Με την αγορά ενός πλυντηρίου-στεγνωτηρίου της LG -F1695RDH, F14A8RD και F1496AD3- η εταιρεία  προσφέρει 2 τεμάχια απορρυπαντικό Skip Spring Fresh 55 μεζ. και 2 τεμάχια απορρυπαντικό Cajoline Orchid 1,5L. για ρούχα καθαρά, στεγνά και απαλά.

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες λειτουργίες, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα για ρούχα στεγνά και καθαρά με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την εξοικονόμηση χρόνου και χώρου, αφού συνδυάζουν δύο συσκευές σε μία.

Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG για την καλύτερη απόδοση πλύσης και φροντίδας των υφασμάτων και τον καινοτόμο μηχανισμό Inverter Direct Drive, οι οικιακές συσκευές της LG προσφέρουν σταθερότητα, αξιοπιστία και λιγότερες δονήσεις και θόρυβο κατά την πλύση και το στέγνωμα. Τέλος, ο μηχανισμός Inverter Direct Drive της LG διαθέτει 10-ετή εγγύηση και πιστοποίηση της καλής λειτουργίας του από την γερμανική ένωση VDΕ.

Η προσφορά ισχύει από 01/02/2015 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ