Η CaixaBank ενισχύεται ψηφιακά με το ΙΒΜ Cloud for Financial Services

Μελών ΣΕΠΕ

17 Σεπτεμβρίου 2021

Η IBM ανακοίνωσε μια νέα πολυετή συμφωνία με την CaixaBank, έναν από τους κορυφαίους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ισπανία, με στόχο  την ενίσχυση των ψηφιακών δυνατοτήτων της τράπεζας, μέσω του εναρμονισμού του  με το IBM Cloud για Financial Services (Χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες).

Η IBM είναι o τεχνολογικός συνεργάτης της CaixaBank για περισσότερα από 50 χρόνια. Βάσει αυτής της συμφωνίας, ο ισπανικός χρηματοοικονομικός όμιλος θα ξεκινήσει το έργο “CloudNow”, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη βασικών επιχειρησιακών εφαρμογών, στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και στην ενίσχυση του καινοτόμου οράματός της για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες με αυξημένη διαθεσιμότητα και ανθεκτικότητα.

Mέσω αυτής της συμφωνίας, η ΙΒΜ παρέχει στην CaixaBank μια σύγχρονη τεχνολογική πλατφόρμα υψηλών προδιαγραφών σε ότι αφορά τομείς  όπως η ασφάλεια, η  εμπιστοσύνη και η ιδιωτικότητα. Οι λύσεις hybrid cloud και Artificial Ιntelligence (AI) της ΙΒΜ θα βοηθήσουν την τράπεζα να ενισχύσει το επιχειρηματικό της μοντέλο και να  βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη.  Στο πλαίσιο αυτό, η CaixaBank θα αξιοποιήσει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις που παρέχει το IBM Cloud for Financial Services.

Για να μάθετε περισσότερα για τις  λύσεις της IBM στον παγκόσμιο τραπεζικό κλάδο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ibm.com/banking


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ