Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Απονομή Πιστοποιητικού ISO 9001:2008, στην CARRIER FRIGEL APOSTOLOU

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) απένειμε στην CARRIER FRIGEL APOSTOLOU το πιστοποιητικό ISO 9001:2008, μετά τη διενέργεια των απαιτούμενων επιθεωρήσεων τόσο στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Αθήνας, όσο και στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης.  Η διάρκεια του Πιστοποιητικού είναι τριετής και υποδηλώνει τη δέσμευση της εταιρίας για τη συνεχή βελτίωση των λειτουργιών της, καθώς και για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της, μέσα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

Με την Πιστοποίηση του Συστήματος Ποιότητας, η CARRIER FRIGEL APOSTOLOU, αποδεικνύει πως είναι σε θέση να διασφαλίσει ένα υψηλό επίπεδο εσωτερικής λειτουργίας, μέσω της τεκμηρίωσης τόσο της οργανωτικής της δομής, όσο και των διαδικασιών που απαιτούνται για την επίτευξη βελτιωμένων αποτελεσμάτων με τη συμμετοχή όλου του εμπλεκόμενου προσωπικού. Επιπρόσθετα, η επιθεώρηση επιβεβαίωσε την δέσμευση της εταιρίας στη διαρκή ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της, μέσα από έναν δομημένο και ελεγχόμενο τρόπο εταιρικής λειτουργίας.

Η απονομή των Πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε από τον Διευθυντή Πιστοποίησης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Γιάννη Οικονομίδη, σε ειδική εκδήλωση στα γραφεία της CARRIER FRIGEL APOSTOLOU, με τη συμμετοχή της Διοίκησης της εταιρείας.