Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

incadea Group Acquires Begusch Software Systeme Ges.m.b.H. στην Αυστρία

H incadea Greece ανακοινώνει ότι ο όμιλος  incadea, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού και υπηρεσιών για την χονδρική και λιανική αγορά στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, εξαγόρασε την εταιρεία Begusch Software Systeme Ges.m.b.H (BSS) από το Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας . Η προσθήκη της BSS επιτρέπει στην incadea να δημιουργήσει μια νέα σειρά προϊόντων για να εξυπηρετήσει τον κατασκευαστή των ελαστικών για την χονδρική και λιανική αγορά, και να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων και παροχών για τη βιομηχανία εξαρτημάτων και ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Το Λογισμικό σύστημα BSS έχει υπηρετήσει την παγκόσμια βιομηχανία ελαστικών για περισσότερα από 33 χρόνια. Η incadea θα αξιοποιήσει την παγκόσμια παρουσία και τους πόρους της για να προωθήσει ταχύτερα την αγορά, την καινοτομία και την υποστήριξη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και να αυξήσει το πελατολόγιο  της βιομηχανίας ελαστικών. Η incadea θα συνεχίσει τις εργασίες της  για το Λογισμικό Σύστημα BSS από το γραφείο  στο Klagenfurt της Αυστρίας. Η σημερινή ομάδα διαχείρισης θα παραμείνει ως έχει.

Ο Patrick Katenkamp, Διευθύνων Σύμβουλος της incadea Group, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την BSS στην ομάδα της incadea. Μέσω αυτής της εξαγοράς, είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε την σειρά των προϊόντων της incadea με την λύση του λογισμικού συστήματος  BSS για τα ελαστικά, το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα της Microsoft, δίνοντας μας  την δυνατότητα  ομαλής ενσωμάτωσης των συστημάτων μας. Η τεχνογνωσία των εργαζομένων της, θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας, καθώς  βλέπουμε να επιταχύνει την παρουσία μας στην παγκόσμια βιομηχανία εξαρτημάτων και ανταλλακτικών. Ανυπομονούμε να εμπλουτίσει τις λύσεις μας και να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. "

Ο Harald Begusch, Διευθύνων Σύμβουλος της BSS, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για τους εργαζόμενους και τους πελάτες μας που είμαστε πλέον μέλος της παγκόσμιας ομάδας της incadea. Η συνεργασία αυτή μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσουμε εκτεταμένη εμπειρία μας  στην βιομηχανία, καθώς και μια νέα ευκαιρία για συνεχή ανάπτυξη και καινοτομία, που θα μας επιτρέψει να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με λύσεις που κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά.