Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Olympus στην Ελλάδα ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας OM-D E-M5 Mark II

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

09 Φεβρουαρίου 2015

Η  OM-D E-M5 Mark II  αποτελεί τη διάδοχο μιας βραβευμένης** φωτογραφικής μηχανής, η οποία μετατρέπεται πλέον σε εξελιγμένο εργαλείο για αυθόρμητους φωτογράφους και κινηματογραφιστές, με την επαγγελματική εμφάνιση και την αίσθηση εξοπλισμού κορυφαίας κατηγορίας.

Η E-M5 πρώτης γενιάς έδωσε στους φιλόδοξους φωτογράφους τη δυνατότητα να καταγράφουν εν κινήσει εικόνες με ποιότητα επιπέδου D-SLR, χωρίς να χρειάζονται τρίποδο ή άλλο ογκώδη εξοπλισμό. Βασικό στοιχείο αυτού του επιτεύγματος ήταν η ελαφριά, compact κατασκευή και το μοναδικό σύστημα Σταθεροποίησης εικόνας (IS) 5 αξόνων.

Η Olympus εξέλιξε αυτό το σύστημα ακόμη περισσότερο για την E-M5 Mark II, η οποία διαθέτει πλέον το ισχυρότερο σύστημα IS στον κόσμο. Η αντιστάθμιση της αστάθειας της μηχανής ισοδυναμεί με γρηγορότερη ταχύτητα κλείστρου κατά 5 βήματα, γεγονός που μεταφράζεται σε εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας κατά τις λήψεις με ασθενή φωτισμό. Αντίστοιχη είναι η ποιότητα κατασκευής του περιβλήματος παντός καιρού της OM-D.

Χάρη στο απαράμιλλο σύστημα IS και την ανθεκτική, compact κατασκευή, οι απαιτητικοί κινηματογραφιστές μπορούν πλέον να τραβάνε video με τη μηχανή στο χέρι σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να κουβαλάνε πρόσθετο, ογκώδη εξοπλισμό –με καθαρή εικόνα, χωρίς θόρυβο– ανεξάρτητα από το επίπεδο του φωτισμού. Η νέα Λειτουργία Video OM-D προσφέρει επιλογή μεταξύ πολλών ρυθμών καρέ και εγγραφή εικόνας Full HD έως 77 Mbps, ενώ οι εξαιρετικά εύχρηστοι μηχανισμοί απογειώνουν τις δυνατότητες κινηματογραφικής εξιστόρησης. Χάρη στην οθόνη LCD ρυθμιζόμενης κλίσης και το μεγάλο ηλεκτρονικό σκόπευτρο, η Mark II προσφέρει στον χρήστη καθαρό οπτικό πεδίο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες λήψης. Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ περισσότερων από 40 εναλλάξιμων φακών ZUIKO, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Και γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά με τη νέα λειτουργία σύνθετης λήψης που επιτυγχάνει εικόνες ανάλυσης 40 Megapixel. Το νέο μέλος της κορυφαίας σειράς της Olympus θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στα τέλη Φεβρουαρίου 2015, με κόστος 1099€ μόνο για το σώμα. Τα κιτ που περιλαμβάνουν έναν εναλλάξιμο φακό ξεκινούν από 1299 €***. Όπως και κάθε καινούργια φωτογραφική μηχανή Olympus, η OM-D E-M5 Mark II συνοδεύεται από δωρεάν επέκταση εγγύησης κατά έξι μήνες**** εφόσον δηλωθεί μέσω της online πλατφόρμας MyOlympus.

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ