Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Πιστοποίηση Ποιότητας για τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος (ΟΤΕ A.E.)

Ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ολοκλήρωσε τις εργασίες πιστοποίησης του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος (ΟΤΕ A.E.) με βάση το πρότυπο ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας),για το σύνολο των δραστηριοτήτων του, έπειτα από τον επιτυχή ανασχεδιασμό όλων των διαδικασιών του.

Η πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 αφορά στο σύνολο των δραστηριοτήτων του ΟΤΕ και συγκεκριμένα τον «Σχεδιασμό, Ανάπτυξη και Εμπορική Διάθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Επικοινωνιών», τον «Σχεδιασμό, Υλοποίηση, Λειτουργία και Συντήρηση Δικτύων, Συστημάτων Επικοινωνιών, Υποδομών Πληροφορικής», τις «Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών», τις «Υποστηρικτικές Λειτουργίες» και τη «Λειτουργία Καταστημάτων».

Οι εταιρείες
Ο ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μία από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση. Μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, από σταθερή, κινητή τηλεφωνία, ευρυζωνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες τηλεόρασης, μέχρι επικοινωνία δεδομένων υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες μισθωμένων γραμμών. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στους τομείς των ακινήτων και της εκπαίδευσης. Όραμα του ΟΤΕ είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ώστε να αποτελεί την πρώτη επιλογή των πελατών στην Ελλάδα και τη Ν.Α. Ευρώπη, καθώς και να ενεργεί ως «υπεύθυνος πολίτης», με παρουσία και δράση που προσθέτουν αξία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Με σημείο αναφοράς τον πελάτη και τη σχέση μαζί του, o OTE αναλαμβάνει μία δέσμευση προς όλους: «Μαζί, είμαστε ένα». Περισσότερες πληροφορίες στο www.ote.gr

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του Οργανισμού με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες της στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών, προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία.