Νέα Μελών ΣΕΠΕ

H COSMOS Consulting ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΕΡΓΟ MICROSOFT DYNAMICS NAV 2018 ERP, ΣΤΗ BIKE ALERT

cosmos_c

Η Cosmos Consulting ΑΕΒΕ , θυγατρική της Cosmos Business Systems, υλοποίησε με απόλυτη επιτυχία και σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα με το εντελώς νέο ERP σύστημα Microsoft Dynamics NAV 2018, στην εταιρεία Bike Alert.

Η Bike Alert εξειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή after market αναλωσίμων και ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτες παγκοσμίως. Η εταιρεία διαθέτει παρουσία στο Dartford UK, στην Atlanta USA (Distribution Centre), στην Κύπρο και στην Ελλάδα ενώ διανέμει τα προϊόντα της σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

H υλοποίηση του MS DYNAMICS NAV 2018 ERP αποτελεί στρατηγική επιλογή της BIKE ALERT που εντάσσεται στο νέο κύκλο επενδύσεων που υλοποιεί η εταιρεία, με στόχο την περαιτέρω επέκτασή της στις αγορές που είναι ήδη τοποθετημένη καθώς και της διείσδυσής της σε νέες.

Το έργο περιλάμβανε μεταξύ άλλων την ανάπτυξη του συστήματος για τα σημεία παρουσίας της εταιρείας στην Ελλάδα σε επίπεδο Οικονομικής και Εμπορικής διαχείρισης καθώς και στη δημιουργία περιβάλλοντος MIS.

Στο πλαίσιο της Παραλαβής του έργου, ο κος Μιλτιάδης Βασιλείου – Overseas Project Manager, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Cosmos υπήρξε εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα υλοποίησης ανταποκρίθηκε με συνέπεια στο πιεστικό χρονοδιάγραμμα του έργου, ενώ, κατά τη διάρκειά του, απολαύσαμε ποιοτικές υπηρεσίες και υψηλή τεχνογνωσία, τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο».

Ο Κος Δημήτρης Δάφνης, CEO της Cosmos Business Systems, δήλωσε:

«Η Cosmos Consulting, ο βραχίονας λογισμικού του ομίλου Cosmos , αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης του CBS Group. Η επιτυχής υλοποίηση των Software Projects που αναλαμβάνουμε αποτελεί επιστέγασμα της επιλογής μας για διαρκείς επενδύσεις στον τομέα των Software Solutions, σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού και R&D έργων», ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Υπεύθυνο του έργου και τα μέλη της ομάδας υλοποίησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ