Καλύτερο Retail Store 2014 το νέο κατάστημα WIND

Μελών ΣΕΠΕ

16 Δεκεμβρίου 2014

Με το βραβείο «Kαλύτερο Retail Store 2014» στην κατηγορία Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη, διακρίθηκε το νέο κατάστημα WIND στον καταξιωμένο θεσμό του ελληνικού Λιανεμπορίου RETAIL BUSINESS AWARDS, που διοργανώνουν για 13η συνεχή χρονιά οι εκδόσεις DIRECTION και το περιοδικό RETAIL BUSINESS.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος, κ. Αντώνης Μακρής απένειμε το βραβείο στον Χρήστο Νούλη, Ανώτερο Διευθυντή Retail Sales της WIND ο οποίος ευχαρίστησε για τη σημαντική αυτή διάκριση, τονίζοντας: «Οι άνθρωποι της WIND δουλέψαμε σκληρά πάνω από έναν χρόνο για να φτιάξουμε ένα πραγματικά ξεχωριστό κατάστημα και θέλω σήμερα να συγχαρώ όλη την ομάδα για την ενέργεια και τον ενθουσιασμό της».

Ο ανασχεδιασμός της αλυσίδας καταστημάτων WIND αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην ελληνική λιανική αγορά. Πρόκειται για στρατηγική επένδυση της εταιρείας , συνολικού ύψους 20 εκατ. €. Για την υλοποίηση της,  χρειάστηκε περίπου 1 χρόνος συνεργασίας με την Allen International, το No 1 σχεδιαστικό γραφείο retail καταστημάτων στον κόσμο. Ήδη λειτουργούν πανελλαδικά 40 νέα καταστήματα με στόχο να φτάσουν τα 200 μέχρι το τέλος του 2015. Στο νέο κατάστημα WIND ο καταναλωτής βρίσκεται στο επίκεντρο και νιώθει τόσο άνετα όσο και στο σπίτι του. Το περιβάλλον είναι απόλυτα ψηφιακό. Μέσα από οθόνες αφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις δημοφιλέστερες συσκευές και να βρουν τις καταλληλότερες λύσεις.

Η Τελετή Απονομής RETAILBUSINESS AWARDS 2014 πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2014 στο Metropolitan Expo με την συμμετοχή εκπροσώπων και στελεχών των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ