Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Διάκριση για τη σουίτα e-sourcing της cosmoONE στα e-volution awards 2015

cosmoone

Νέα σημαντική διάκριση στα e-volution awards 2015 απέσπασε η πρωτοποριακή σουίτα εργαλείων e-sourcing της cosmoONE, κατακτώντας το Silver Award στην κατηγορία «Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου». Η βράβευση αυτή είναι η τέταρτη συνεχής για την εταιρεία στο συγκεκριμένο θεσμό.

H σουίτα εργαλείων e-sourcing της θυγατρικής του Ομίλου ΟΤΕ, περιλαμβάνει έξι διακριτές εφαρμογές που καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο μιας διαδικασίας προμήθειας. Η σουίτα περιλαμβάνει εργαλεία για την απόφαση διεξαγωγής δημοπρασίας, την επιλογή του τύπου της δημοπρασίας και τη δημιουργία και παραμετροποίηση της δημοπρασίας στο σύστημα. Επιπλέον, επιτρέπει την εκπαίδευση των συμμετεχόντων, τη διεξαγωγή της δημοπρασίας και την εξαγωγή των αποτελεσμάτων με ηλεκτρονικό τρόπο.

Το e-sourcing της cosmoONE συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη δημοφιλή υπηρεσία ηλεκτρονικών δημοπρασιών auctionONE.

Οι εφαρμογές είναι προσβάσιμες μέσω internet δίνοντας τη δυνατότητα για διαδραστική συμμετοχή του πελάτη, με έμφαση στις ποιοτικές και ποσοτικές παραμέτρους του συνολικού κόστους προμηθειών. Με τον τρόπο αυτό επιτρέπεται στις Διευθύνσεις Προμηθειών των Οργανισμών να διεκπεραιώσουν αυτόνομα και αποτελεσματικά το έργο τους.

Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες της cosmoONE χρησιμοποιούνται από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, με την εταιρεία να έχει στο ενεργητικό της πάνω από 3.000 μειοδοτικές δημοπρασίες και 7.500 πλειοδοτικές, συνολικού προϋπολογισμού περισσότερο του 1 δισ. Ευρώ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ