Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η LG Electronics διοργάνωσε μία ξεχωριστή βραδιά προσφέροντας μία διαφορετική τηλεοπτική εμπειρία

Η LG Electronics Hellas (LG) υποδέχθηκε εκλεκτούς καλεσμένους στην ιδιαίτερη βραδιά που πραγματοποίησε τη Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, στην Ιδιωτική Λέσχη Salon de Bricolage. Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις εντυπωσιακές τηλεοράσεις τεχνολογίας OLED της LG, την κυρτή 4K OLED 77EC980V, που συνδυάζει την τεχνολογία OLED με την υπέρ-υψηλή ανάλυση 4Κ, καθώς και τη συλλεκτική έκδοση της OLED TV, σε συνεργασία με τη Swarovski.

Η κυρτή τηλεόραση OLED της LG διαθέτει κομψό σχεδιασμό με υψηλή αισθητική, ενώ προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με έντονα χρώματα και εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση των αντικειμένων, των χρωμάτων και της κίνησης. Αλλάζοντας τα δεδομένα της τηλεοπτικής εμπειρίας, η LG OLED TV διαθέτει λεπτή οθόνη με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel), επιτρέποντας στους θεατές να βυθίζονται ακόμα περισσότερο στη μαγεία της.

Ταυτόχρονα, η LG σε συνεργασία με τη Swarovski, το διάσημο brand κοσμημάτων και κρυστάλλων υψηλής ποιότητας παρουσίασε μία συλλεκτική έκδοση της OLED TV, διακοσμημένης με λαμπερά κρύσταλλα. Ο καλαίσθητος σχεδιασμός της, αλλά και η υψηλή ποιότητα της εικόνας της αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης προηγμένης τεχνολογίας.