Η Acer συναρπάζει με εξαιρετικές Gaming εμπειρίες στην Computex 2018

Η Acer προσφέρει μία εξαιρετική gaming εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης Computex 2018 στην Ταϊπέι, παρουσιάζοντας ολόκληρη τη σειρά gaming PCs και gadgets και φέρνοντας διάσημους gamers να δοκιμάσουν τις gaming συσκευές της. Πέρα από το booth της στο χώρο έκθεσης του Computex, η Acer έχει εγκαταστήσει product experience rooms στο κέντρο της Ταϊπέι, έτσι ώστε οι περαστικοί να μπορούν να δουν από κοντά τα τελευταία gaming PCs και gadgets ή ακόμα και να παίξουν αντίπαλοι με γνωστούς gamers. Πιστή στο όραμα της να εξαλείψει το κενό ανάμεσα στην τεχνολογία και τον άνθρωπο, η Acer στη φετινή Computex προσφέρει στους καταναλωτές και τα media την ευκαιρία να απολαύσουν στην πράξη τις πιο καινοτόμες gaming τεχνολογίες.

Η Acer είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει πρωτοποριακές gaming εμπειρίες μέσω του Predator brand. Φέτος, επιλέγοντας τους δρόμους της πόλης και όχι ένα χώρο εκδηλώσεων  κάνουμε περισσότερο προσιτές στο ευρύ κοινό τις τελευταίες τεχνολογίες, ”δήλωσε η Tiffany Huang, President of Corporate Marketing, Business Planning and Operations, Acer Inc. “Ελπίζουμε ότι χάρη στις προσπάθειες της Acer, η Computex 2018 θα γίνει κάτι περισσότερο από ένα διεθνές event για αγοραστές και θα μετατραπεί σε μία γιορτή για την τεχνολογία.”

Μετά τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η αποκάλυψη των προϊόντων στη διεθνή συνέντευξη τύπου next@acer στη Νέα Υόρκη, οι καταναλωτές τώρα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο Predator Helios 500 performance gaming notebook, τα τρομερά Predator Orion 5000 και 3000 gaming desktops, καθώς και ολόκληρη την οικογένεια των Predator gadgets. Παράλληλα, η εταιρεία αξιοποιεί την έκθεση, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γίνει μέρος του ίδιου του show μέσω διαδραστικών events, διαγωνισμών με διάσημους gamers και hands-on product demos. Η Acer θα παρουσιάσει επίσης μια επιλογή από ποιοτικά gaming προϊόντα στο Nangang Exhibition Hall.

PredatorHelios 500 (PH517-61): Ένα φορητό Gaming Beast με τους τελευταίους επεξεργαστές AMD Ryzen και κάρτα γραφικών Radeon RX

Σχεδιασμένο για graphic-intensive AAA τίτλους και live streaming, το Predator Helios 500 (PH517-61) αποτελεί ένα gaming beast. Είναι εξοπλισμένο με έως και 2ης γενιάς οκταπύρηνο 16 threads επεξεργαστή[i]AMD Ryzen™ 7 2700 και κάρτα γραφικών AMDRadeonRXVega56με 8 GB 2ης γενιάς high-bandwidth μνήμη (HBM2). Τα top-notch visuals αποδίδονται από λαμπερές, αληθοφανείς FHD (144 Hz) ή 4KUHDIPS 17.3-ιντσών οθόνες, οι οποίες υποστηρίζουν τεχνολογία Radeon™ FreeSync για blur-and tear-free gameplay.

Το Predator Helios 500 παραμένει «δροσερό» χάρη στους δύο AeroBlade 3D μεταλλικούς ανεμιστήρες της Acer και 5 σωλήνες ψύξης που μοιράζουν τον κρύο αέρα στα σημαντικά εξαρτήματα του, αμέσως μόλις δημιουργηθεί θερμότητα. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα μπορεί να ελεγχθεί και να προσαρμοστεί μέσω της βραβευμένης εφαρμογής Predator Sense, που επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσδιορίσουν τις macros για τα πέντε hotkeys. Το ένα set των hotkeys ως προεπιλογή έχει το άμεσο launch του Mixer, την επόμενη γενιά live-streaming υπηρεσιών της Microsoft, μέσω του οποίου οι gamers broadcast το gameplay τους ή παρακολουθούν live streams από το hottest gameplay. Δύο ηχεία, ένα subwoofer και οι τεχνολογίες Acer True Harmony™ και Waves Maxx Audio® προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο, αναβαθμίζοντας την ακόμα περισσότερο όταν συνδυάζεται με την τεχνολογία WavesNx® head-tracking για άκρως ρεαλιστική 3D audio εμπειρία.

Predator Orion 5000 (PO5-100): Κερδίστε τη μάχη

Το νέο Predator Orion 5000 (PO5-100) gaming desktop διαθέτει έως και 2ης γενιάς επεξεργαστές AMD Ryzen 7 2700X (8 cores, 16 threads), σε συνδυασμό με το τελευταίο AMD B450 chipset1 και GPUs έως και NVIDIA® GeForce®GTX 1080, έτσι ώστε οι gamersνα απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια σε ανάλυση οθόνης εξαιρετικής ποιότητας καθώς και premium VR εμπειρίες.

Το Predator Orion 5000 έχει ένα διάφανο panel στο πλάι που προσφέρει θέα στο δυναμικό εσωτερικό του και συμμορφώνεται με το EMI, προστατεύοντας τους χρήστες και τα περιφερειακά από πιθανές ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Τα εύκολα ανοιγόμενα πλαϊνά panels επιτρέπουν τη γρήγορη αλλαγή των καλωδίων και των διαφόρων εξαρτημάτων. Το σύστημα διαχείρισης της ροής του αέρα IceTunnel 2.0 χωρίζει τον Predator Orion 5000 σε διαφορετικές θερμικές ζώνες, παρέχοντας σε καθεμία από αυτές τη δική της ροή αέρα, απωθώντας έτσι τη ζέστη.

AcerNitro 50 Desktop: Ικανοποιεί την ανάγκη των gamers για ταχύτητα

Καθώς η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια προϊόντων Nitro τηςAcerσχεδιάστηκε για εξαιρετικό casual gameplay σε προσιτές τιμές, ο Nitro 50 (N50-100)είναι εξοπλισμένος με επεξεργαστές έως και 2ης γενιάς AMD Ryzen 7 2700X με 8 cores και 16 threads, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής γραφικών ανάμεσα σε AMD Radeon RX 580 GPUs ή έως και NVIDIA GeForce GTX 1060 GPUs. Επιπλέον, το εντυπωσιακό και edgyarmor-inspired σασί του με τον εμπρόσθιο LED φωτισμό εκπέμπει μία απειλητική κόκκινη λάμψη.

Ο Nitro 50 παράγει εκπληκτικά 4K resolution visuals και χάρη στα έως και 512GB SSD και 3TB HDD, δεν πρόκειται να υπάρξει έλλειψη αποθήκευσης. Διαθέτει ένα χρήσιμο deck1 ασύρματης φόρτισης για τις συσκευές με δέκτη Qi και τέλος, έχει βελτιστοποιήσει τις ταχύτητες του gaming, του browsing, και του streaming μέσω του RealtekDragon LAN.

Επισκεφθείτε  την Acer στην Computex

Πληροφορίες σχετικά με τα events της Acer στη διάρκεια της Computex 2018, βρίσκονται στο www.acer.com/computex-taipei-2018/en/. Επισκεφθείτε την Acer στην Ταϊπέι στην Xinyi Plaza, Xiangti Avenue Plaza (έως 10 Ιουνίου) και στο Nangang Exhibition Hall 4FBooth #L0317 (έως 9 Ιουνίου) για να δείτε από κοντά τα τελευταία προϊόντα και τεχνολογίες της.