Εορταστική προσφορά στις εταιρικές λύσεις Bitdefender

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

08 Δεκεμβρίου 2014

H Bitdefender, η πολυβραβευμένη εταιρία ασφάλειας λογισμικού, με την έναρξη της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς , προσφέρει στους νέους εταιρικούς πελάτες της επιπλέον χρόνο προστασίας. Συγκεκριμένα, η εταιρία δίνει την ευκαιρία στους πελάτες που θα πραγματοποιήσουν νέες αγορές  Bitdefender for Small Office Security, από 5 Δεκεμβρίου 2014 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2015, να επωφεληθούν με ένα (1) επιπλέον χρόνο δωρεάν προστασίας, για κάθε αγορά νέων αδειών με διάρκεια ισχύος ενός (1) έτους.

Η Bitdefender προστατεύει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο που χρησιμοποιούν το βραβευμένο antivirus λογισμικό της, ώστε να κρατήσουν τους υπολογιστές, τα αρχεία τους και την ηλεκτρονική τους ταυτότητα ασφαλή. Γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

Οι Bitdefender antivirus λύσεις, προσφέρουν ασύγκριτη και προληπτική προστασία από ηλεκτρονικές απειλές, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων κατά των διατραπεζικών συναλλαγών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την AlfaVAD SA, επίσημο διανομέα των προϊόντων και λύσεων της  Bitdefender σε Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλέφωνο +30 211 0120703  ή μέσω     e-mail στο sales@alfavad.com.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ