Η Izidocs επιτυγχάνει μείωση κόστους κατά 20% με το Oracle ΙaaS

oracle

Η Izidocs Limited βοηθάει επιχειρήσεις και οργανισμούς στη διαχείριση των πληροφοριών τους με μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εγγράφων και email που λειτουργεί μέσα από πρόγραμμα περιήγησης. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη να συμπληρώσει το on premises προϊόν που παρέχει με μια ενιαία λύση για περιβάλλον cloud, η Izidocs επέλεξε την πλατφόρμα Oracle Infrastructure as a Service (IaaS) για να υλοποιήσει τη λύση διαχείρισης εγγράφων, παρέχοντας τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και διαθεσιμότητας που χρειάζονται όλοι οι κλάδοι στους οποίους υπάρχουν απαιτήσεις συμμόρφωσης.

Η Izidocs έπρεπε να καλύψει τις ανάγκες των πελατών για ασφαλή διαχείριση εγγράφων που περιέχουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες (PII) και/ή ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες (SPI), καθώς και για να προσφέρει στους χρήστες των υποκαταστημάτων τραπεζών και άλλων πελατών εύκολη πρόσβαση στα έγγραφα, καθώς και αξιόπιστες δυνατότητες συνεργασίας και κοινής χρήσης, παρακολούθησης εκδόσεων και δυναμικής διαχείρισης αρχείων.

Αφού μελέτησε τις λύσεις όλων των μεγάλων προμηθευτών cloud, η Izidocs επέλεξε την πλατφόρμα Oracle IaaS ως την πλέον κατάλληλη για τις επιχειρηματικές ανάγκες της. Η υλοποίηση της λύσης cloud Oracle IaaS δημιούργησε το υπόβαθρο για τη λύση διαχείρισης εγγράφων της Izidocs, βελτίωσε την απόδοσή της κατά 10% για όλους τους φόρτους εργασίας που μετακινήθηκαν στο Oracle Cloud, μείωσε τα κόστη σε σχέση με προϊόντα cloud που είχαν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως κατά 20%, εξάλειψε τις υπερβάσεις των προϋπολογισμών που είχε αντιμετωπίσει η εταιρεία όταν δοκίμαζε μοντέλα με μέτρηση από άλλους προμηθευτές cloud και αύξησε την ικανότητά συμμετοχής και υποβολής προσφορών για μεγάλα έργα, χάρη στο διαφανές, χωρίς μέτρηση μοντέλο τιμολόγησης της πλατφόρμας Oracle IaaS, που αποφεύγει τις μη αναμενόμενες χρεώσεις και τις υπερβάσεις του ορίου δαπανών.

Τα πλεονεκτήματα για τους πελάτες της Izidocs περιλαμβάνουν: παροχή υπηρεσιών γεωγραφικής αναπαραγωγής δεδομένων για λόγους αποκατάστασης μετά από κάποια καταστροφή, εύκολη παροχή εικονικών μηχανών με πόρους αποθήκευσης και δικτύωσης, διαχείριση και επέκταση αυτών των μηχανών στο cloud και δημιουργία πακέτων SaaS, νομικά συμμορφούμενων επιλογών αποθήκευσης, και λύσεων αποκατάστασης δεδομένων για περισσότερους από 100 χρήστες, υψηλή ασφάλεια και διαθεσιμότητα κρίσιμων και εμπιστευτικών εγγράφων των πελατών, κάλυψη των αυστηρών απαιτήσεων περί της πρόσβασης στα έγγραφα και της κοινής χρήσης τους, όπως ορίζονται με νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις, και διασφάλιση επιχειρηματικής συνέχειας, διατηρώντας τα πολυάριθμα αρχεία που δημιουργούνται στο Oracle Cloud διασπαρμένα σε διαφορετικές ηπείρους, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη επιχειρηματική σταθερότητα και μείωση των κινδύνων.

Ο Άρης Νεοφύτου, Διευθυντής της Izidocs, σχολίασε: «Η πλατφόρμα Oracle IaaS μάς παρέχει τον πιο εύκολο τρόπο για ενοποίηση και μετάβαση από περιβάλλον on premises στο δημόσιο cloud. Η Oracle όχι μόνο παρέχει την καλύτερη πλατφόρμα για τη λύση διαχείρισης εγγράφων που παρέχουμε, αλλά καθιστά επίσης εφικτή την εγχώρια και διεθνή ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας, καθώς διασφαλίζει την ακεραιότητα, την εμπιστευτικότητα και τη συνεχή διαθεσιμότητα των λύσεων cloud που παρέχουμε. Χάρη στη φήμη της Oracle, τώρα προσελκύουμε πελάτες οι οποίοι διαφορετικά δε θα εξέταζαν λύσεις δημόσιου cloud.”