Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Νέα συνεργασία της Megasoft με τις Επαγγελματικές Σχολές του ΟΑΕΔ Καλαμακίου

Επίσκεψη στα γραφεία της Megasoft πραγματοποίησαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Υπάλληλοι οικονομικών καθηκόντων του ΕΠΑ.Σ. Καλαμακίου. Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στους χώρους της εταιρείας, ενημερώθηκαν για τη δομή και τις εργασίες των τμημάτων της και παρακολούθησαν παρουσίαση για την πορεία της Megasoft από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, γνώρισαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο όραμα, τους στόχους και το αναπτυξιακό της πρόγραμμα.

Επιπλέον, στο εργαστήριο 12 θέσεων του ΕΠΑΣ στον ΟΑΕΔ Καλαμακίου εγκαταστάθηκαν οι εφαρμογές PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση, PRISMA Win Μισθοδοσία, PRISMA Win Γενική Λογιστική και PRISMA Win Έσοδα- Έξοδα πάνω στις οποίες θα εκπαιδευτούν οι σπουδαστές στα πλαίσια των μαθημάτων Μηχανογραφημένη Λογιστική και Λογιστικές Εφαρμογές, ενώ παράλληλα θα πιστοποιήσουν και τη γνώση τους.


Με το εφόδιο αυτό αποκτούν σημαντικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική τους εξέλιξη σε σύγχρονες επιχειρήσεις όπου οι εφαρμογές PRISMA Win αποτελούν τις πρώτες επιλογές για τη μηχανογράφησή τους!
Η Megasoft συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το έργο των εκπαιδευτηρίων όλης της χώρας με τη δωρεάν διάθεση και υποστήριξη των εφαρμογών της, ενώ υποδέχεται πάντα με ιδιαίτερη χαρά τους αυριανούς επαγγελματίες που θέλουν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της.