1 τυχερός κερδίζει Smartphone Sony Xperia Z1

Νέα

15 Νοεμβρίου 2013

Ο Giannis Kakogiannis είναι ο νικητής του διαγωνισμού "1 τυχερός κερδίζει Smartphone Sony Xperia Z1" του ΣΕΠΕ

Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση ( www.randompicker.com ), η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (Αμβροσίου Φραντζή 19, Αθήνα) παρουσία του Νομικού Συνεργάτη του ΣΕΠΕ, νικητής αναδείχθηκε ο  Giannis Kakogiannis , ενώ αναπληρωματικός νικητής είναι ο Jim Tzoumas.Ο ΣΕΠΕ θα επικοινωνήσει με τον νικητή. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού (5) “… Σε κάθε περίπτωση, ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τους νικητές μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ( e -mail ) ή και τηλεφωνικής επικοινωνίας, τα οποία ο συμμετέχων καλείται να συμπληρώσει στην φόρμα του διαγωνισμού. Ρητά δηλώνεται ότι ο Διοργανωτής θα επιχειρεί την προαναφερθείσα επικοινωνία για διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της κλήρωσης κατά τα ανωτέρω. Σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης της σχετικής επικοινωνίας, η προσπάθεια ειδοποίησης του νικητή θα θεωρείται άκαρπη. Εάν κάποιος εκ των βασικών νικητών δεν αποδεχτεί το δώρο που δικαιούται ή δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, o Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον πρώτο σε σειρά κλήρωσης αναπληρωματικό νικητή ”.

Τελευταία Ενημέρωση: 3 Δεκεμβρίου 2013, 20:15  

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό του ΣΕΠΕ και κέρδισε ένα Smartphone Sony Xperia TM Z1 

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις like στη σελίδα μας στο Facebook  και στη συνέχεια να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα της εφαρμογής . Όσοι έχουν κάνει like ήδη στη σελίδα του ΣΕΠΕ στο Facebook, αρκεί να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στην εφαρμογή.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την  Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 μέχρι και την  Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 . Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών και η κλήρωση θα αναδείξει ένα (1) νικητή και ένα (1) αναπληρωματικό νικητή . Οι νικητής θα ενημερωθεί σχετικά με την παραλαβή του δώρου μέσω e-mail ή/ και τηλεφωνικής επικοινωνίας.Περιγραφή δώρου

Smartphone Sony Xperia TM Z1
Όλη η δύναμη και η ευφυΐα της Sony σε ένα smartphone κορυφαίας ποιότητας.
Απολαύστε ένα νέο επίπεδο υπεροχής. Εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο. Πρωτοποριακές εφαρμογές. Αλλά και μια φανταστική εμπειρία οθόνης. Όλα στο εσωτερικό της κομψότερης συσκευής που υπάρχει. Ανακαλύψτε πώς το Xperia TM Z1 είναι το καλύτερο smartphone που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Συνδεθείτε γρήγορα και εύκολα ενώ μετακινείστε. Κάντε το Xperia TM Z1 παιχνιδομηχανή ή προσωπικό υπολογιστή!

Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μπορείτε να αναζητήσετε στη διεύθυνση: http://www.sonymobile.com/gr/products/phones/xperia-z1/


Όροι Διαγωνισμού
“1 τυχερός κερδίζει Smartphone
Sony Xperia TM Z 1
που διοργανώνεται από τον
“Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ”
με την ευγενική χορηγία της "Sony
Ελλάς” και της “Sony Mobile Communications

 1. Το μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία “Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας” (ΣΕΠΕ), που εδρεύει στην Αθήνα, Αμβροσίου Φραντζή 19, (εφεξής ο “Διοργανωτής”), διοργανώνει διαγωνισμό -με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής, οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στο portal www.sepe.gr  -  στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook του Διοργανωτή . Η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό μπορεί να υποβληθεί μόνο εφόσον έχουν ληφθεί υπόψη και έχουν γίνει αποδεκτοί από το συμμετέχοντα οι όροι αυτοί.
 2. Δικαιούται να συμμετέχει στο Διαγωνισμό κάθε ενήλικας, δηλαδή άτομο άνω των 18 ετών, που έχει προφίλ στο Facebook ή/ και είναι “Φίλος” στη σελίδα του “ΣΕΠΕ” στο Facebook .
 3. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Παρασκεύη 15/11/2013 έως και την Κυριακή 1/12/2013 . Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητή μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 3/12/2013 θα διεξαχθεί από το Διοργανωτή ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω ειδικής εφαρμογής, η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Η κλήρωση θα αναδείξει ένα (1) νικητή και ένα (1) αναπληρωματικό νικητή, κατ’ απόλυτη προτεραιότητα και σειρά ανάδειξης. Στην περίπτωση που ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο του, τότε θα κληθεί ο αναπληρωματικός νικητής προς παραλαβή του δώρου με σειρά κλήρωσης.
 4. Το δώρο τα οποίο προσφέρεται στον παρόντα διαγωνισμό είναι ένα (1) Smartphone Sony Xperia TM Z1. Το δώρο έχει διατεθεί δωρεάν, ως χορηγία για τον παρόντα διαγωνισμό, από την επιχείρηση μέλος του ΣΕΠΕ - Sony Ελλάς και την Sony Mobile Communications , οι οποίες καλούνται στο παρόν χάρη συντομίας “Χορηγός”. Το δώρο δεν αντικαθίσταται, ανταλλάσσεται ή εξαργυρώνεται με άλλες υπηρεσίες, πράγματα ή μετρητά. Ακόμα και μετά την παραλαβή του δώρου ο Διοργανωτής και ο Χορηγός απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη σχετική με την κατάσταση, συντήρηση και κάθε είδους αξίωση που αφορά το δώρο του παρόντος Διαγωνισμού.
 5. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης ο Διοργανωτής θα τα ανακοινώσει στο portal του www.sepe.gr  και στη σελίδα του “ΣΕΠΕ” στο Facebook . Οι συμμετέχοντες για να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκε ή όχι το όνομά τους, οφείλουν να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον νικητή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του (e-mail) ή και τηλεφωνικής επικοινωνίας, τα οποία ο συμμετέχων καλείται να συμπληρώσει στην φόρμα του διαγωνισμού. Ρητά δηλώνεται ότι ο Διοργανωτής θα επιχειρεί την προαναφερθείσα επικοινωνία για διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της κλήρωσης κατά τα ανωτέρω. Σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης της σχετικής επικοινωνίας, η προσπάθεια ειδοποίησης του νικητή θα θεωρείται άκαρπη. Εάν κάποιος ο νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο που δικαιούται ή δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, o Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον πρώτο σε σειρά κλήρωσης αναπληρωματικό νικητή.
 6. Ο ακριβής χρόνος και τόπος παραλαβής ορίζεται, σε κάθε περίπτωση από το Διοργανωτή. Σε περίπτωση κατά την οποία ο νικητής ή ο αναπληρωτής δεν προσέλθουν για την παραλαβή των δώρων, ο Διοργανωτής έχει δικαίωμα να επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό με τα ίδια δώρα.
 7. Το δώρο κατά την παραλαβή του είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα. Κάθε σχετική δαπάνη που απαιτείται για την παραλαβή του δώρου (όπως ιδίως έξοδα μετακίνησης ή/ και διαμονής, κ.λπ.) βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το νικητή και σε καμία περίπτωση το Διοργανωτή.
 8. Ο Διοργανωτής και ο Χορηγός διατηρούν το δικαίωμα να προβαίνουν σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε γεγονότος σχετικού με το διαγωνισμό, όπως π.χ. της κλήρωσης, της απονομής του δώρου, κ.λπ. Προς το σκοπό αυτό οι νικητές, αυτομάτως με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό όπως παραπάνω ορίζεται, συναινούν ρητά και ανεπιφύλακτα στη χρήση και στη δημόσια ανακοίνωση των ονομάτων τους από το Διοργανωτή ή και το Χορηγό και επιτρέπουν ρητά σ’ αυτούς να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία τους για διαφημιστικούς σκοπούς με οποιοδήποτε τρόπο διαφημίσεως, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση ή αξίωση από μέρους των νικητών.
 9. Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων αυτομάτως ως παραπάνω ορίζεται, συναινεί ρητά και ανεπιφύλακτα όπως τα προσωπικά του στοιχεία (τα οποία έχουν ήδη αναρτηθεί στο Facebook και στα οποία ενδεχομένως περιλαμβάνεται και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου) χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του Διαγωνισμού -μέσω της σελίδας του Διοργανωτή στο Facebook  - από το Διοργανωτή ή και το Χορηγό για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από τους ίδιους είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσουν αυτοί για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό τους. Επίσης, τα προσωπικά στοιχεία θα διατηρηθούν από το Χορηγό και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού καθώς και για μελλοντική ενημέρωση από το Χορηγό των συμμετεχόντων σχετικά με διαφημιστικές - προωθητικές ενέργειες, καθόσον με τη συμμετοχή έχει εξασφαλισθεί η ρητή συναίνεση των συμμετεχόντων ως υποκειμένων των δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν. 2472/ 1997, όπως ισχύει, το Ν. 2774/ 1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
 10. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει μονομερώς κατά τη διακριτική του ευχέρεια τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να αλλάξει το δώρο ή να ματαιώσει ή να αναβάλει το Διαγωνισμό με προηγούμενη ανακοίνωση στο portal www.sepe.gr  ή στη σελίδα του στο Facebook .
 11. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σχετικά με το Διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια της Αθήνας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΤΕΥΧΟΣ

18

Έρευνα για την παγκόσμια αγορά ΤΠΕ 2020/ 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ