Άρθρα πηγών

Συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ

Στις 20 Ιουνίου 2017, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, που προέκυψε από τις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης της 15ης Ιουνίου 2017.

21 Ιουνίου 2017

 • WIND SURVIVAL GAME

  Online διαγωνισμό για επίδοξους survivalists διοργανώνει η WIND και κληρώνει απίθανα δώρα. Mέχρι και τις 3 Ιουλίου 2017 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στο WIND Survival Game μέσα από το http://www.thesurvivalgame.gr/.

  20 Ιουνίου 2017

 • Γενική Συνέλευση ΣΕΠΕ - Εκλογές Αιρετών Οργάνων

  Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). 

  16 Ιουνίου 2017

 • Η Ericsson ηγείται του ευρωπαϊκού έργου 5GCAR

  Μια κοινοπραξία εταιρειών υπό την ηγεσία της Ericsson (NASDAQ: ERIC) έλαβε την ανάθεση του έργου 5GCAR την 1η Ιουνίου, με στόχο την ανάπτυξη μιας συνολικής αρχιτεκτονικής συστημάτων 5G

  08 Ιουνίου 2017

 • SingularLogic: έργο για την Fraport Greece

  Η εταιρεία SingularLogic υπέγραψε, μετά από  σχετικό διαγωνισμό, με την Fraport Greece το έργο «1st Level Support Services» που αφορά στην υποστήριξη των πληροφοριακών συστημάτων των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

  08 Ιουνίου 2017

 • 10 χρόνια Τράπεζα Αίματος OKTABIT

  Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου η 20η Εθελοντική Αιμοδοσία από την Oktabit. Mε τη σταθερή συνέργεια τις τελευταίες 8 φορές της εταιρίας TUV Austria Hellas

  30 Μαΐου 2017

 • Η Dell αποκαλύπτει νέα πλατφόρμα cloud για το Microsoft Azure Stack

  Η Dell EMC ανακοίνωσε πρόσφατα την πλατφόρμα Dell EMC Cloud for Microsoft Azure Stack, μια νέα, έτοιμη για χρήση, πλατφόρμα υβριδικού cloud, η οποία βασίζεται στο Microsoft Azure Stack.

  22 Μαΐου 2017

 • Η SoftOne στον 1ο Μαραθώνιο CITY CHALLENGE

  Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της SoftOne στον 1ο Μαραθώνιο Ανάπτυξης Εφαρμογών CITY CHALLENGE - crowdhackathon #smartcity, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Μαΐου 2017, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος - Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού». 

  16 Μαΐου 2017

 • Μια μεγάλη επένδυση στη Θεσσαλονίκη με τη σφραγίδα της Xerox

  Η μεγαλύτερη επένδυση στο χώρο των Γραφικών Τεχνών τα τελευταία χρόνια, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης. 

  12 Μαΐου 2017

 • Με τον ΣΕΠΕ ξεκίνησε τις επαφές του στην Ελλάδα ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε., κύριος Andrus Ansip

  Μετά από πρόσκληση του Αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιου για Θέματα Ενιαίας Ψηφιακής Αγοράς, κυρίου Andrus Ansip, συναντήθηκε το Προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

  11 Μαΐου 2017

 • Σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση η HP Hellas παρουσίασε στην Ελληνική αγορά τα νέα ισχυρά πολυμηχανήματα A3 MFP

  Η κυκλοφορία των πιο εξελιγμένων και ασφαλών εκτυπωτών A3 είναι πλέον γεγονός.

  04 Μαΐου 2017

 • Η SoftOne παρουσιάζει τις cloud υπηρεσίες ECOS

  Η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia και κορυφαίος πάροχος καινοτομικών cloud λύσεων στην ελληνική αγορά με περισσότερες από 2.500 επιτυχημένες υλοποιήσεις, ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς cloud υπηρεσιών ECOS.

  04 Μαΐου 2017

 • Το ψηφιακό κλειδί ορίζει τη συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων στο μέλλον

  Η LYNK & CO, η οποία έγινε γνωστή για το «περισσότερο συνδεδεμένο αυτοκίνητο» στον κόσμο το οποίο παρουσίασε τον Οκτώβριο του 2016, πραγματοποίησε μια συνεργασία με την Ericsson (NASDAQ: ERIC) με στόχο τη διαμόρφωση του μέλλοντος στη συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων. 

  27 Απριλίου 2017

 • Τα Managed Print Services της Xerox μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα

  Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Εθνικό Debate Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ. Στην εκδήλωση εκπρόσωποι από πολλές εταιρείες αναφέρθηκαν σε ενέργειες και πρωτοβουλίες που παίρνουν σε καθημερινή βάση για την προστασία του Περιβάλλοντος.

  26 Απριλίου 2017

 • Νέα UPS LEXPOWER Tigra plus από τη LEXIS Πληροφορική!

  Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., ανακοινώνει τη διάθεση των UPS LEXPOWER TIGRA Plus 1 - 10 kVA, στην ελληνική αγορά.

  24 Απριλίου 2017

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

ΤΕΥΧΟΣ

12

Έρευνα για την Αγορά Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών 2016/ 2017 UPDATE

Αναζητήστε εδώ

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον κλάδο Tεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Ευκαιρίες καριέρας