Άρθρα πηγών

Microsoft & MariApps διευρύνουν τη συνεργασία τους σε στρατηγικό επίπεδο

Σε διεύρυνση της μεταξύ τους συνεργασίας προχώρησαν οι εταιρείες MariApps και Microsoft, με την πρώτη να εντάσσεται πλέον ανάμεσα στους ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού (Independent Software Vendors - ISV) της Microsoft. 

16 Ιουλίου 2018

 • Το digital transformation ξεκίνησε με εντυπωσιακούς ρυθμούς υιοθέτησης

  Με εντυπωσιακούς ρυθμούς εξελίσσεται η υιοθέτηση της νέας, πρωτοποριακής σειράς λογισμικού της SoftOne Technologies (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) από τις ελληνικές επιχειρήσεις.

  12 Ιουλίου 2018

 • ΔΩΡΟ Netflix με την WIND VISION

  Για λίγες ακόμα ημέρες θα μπορούν να απολαύσουν έως και 6 μήνες δωρεάν συνδρομή NETFLIX όσοι κάνουν αίτηση για να αποκτήσουν τη συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης WIND VISION. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι και το Σάββατο 30 Ιουνίου τόσο από τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα όσο και ηλεκτρονικά.

  29 Ιουνίου 2018

 • H Xerox στις Top 50 εταιρείες τεχνολογίας σε αειφορία και εταιρική διακυβέρνηση, σύμφωνα με το Euronext Vigeo

  Η Xerox Corporation (NYSE: XRX) συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 50 πιο προηγμένες εταιρείες τεχνολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με το δείκτη Euronext Vigeo: U.S. 50.

  29 Ιουνίου 2018

 • H Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (OEB), αναβαθμίζει τη λειτουργία της με Galaxy ERP και CRM της SingularLogic

  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο Galaxy ERP και CRM στην Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ), το οποίο στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της και στην αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των μελών της.

  28 Ιουνίου 2018

 • Διαθέσιμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση η υπηρεσία ελέγχου χρήσης των mobile data - αποκλειστικά από την COSMOTE

  Η COSMOTE διαθέτει πρώτη τη δυνατότητα για αποφυγή επιπλέον χρεώσεων από χρήση mobile data στην Ευρωπαϊκή Ένωση και για ανανέωση των MB με τα πακέτα GIGA NOW.

  28 Ιουνίου 2018

 • Η ATC αναλαμβάνει έργο για την εφημερίδα Việt Nam News

  Η Việt Nam News, η κύρια αγγλόφωνη εφημερίδα του Βιετνάμ, επέλεξε την πλατφόρμα newsasset της Athens Technology Center (ATC)  προκειμένου να καλύψει το σύνολο της εκδοτικής διαδικασίας αλλά και τις λοιπές εμπορικές της δραστηριότητες.

  19 Ιουνίου 2018

 • Τελετή Απονομής IMPACT BITE Awards 2018

  Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας, με την παρουσία όλης της αγοράς Πληροφορικής / Επικοινωνιών και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 η καθιερωμένη τελετή απονομής των IMPACT BITE Awards. Τα βραβεία διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά το περιοδικό Netweek της Boussias Communications με το ELTRUN, Υπό την Αιγίδα του ΣΕΠΕ.

  15 Ιουνίου 2018

 • Δύο BITE Awards για το Soft1 Series 5

  Δύο «Χρυσά» βραβεία απέσπασε η SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) στην τελετή απονομής των Business IT Excellence Awards 2018, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Αθηνών στο Μαρκόπουλο Αττικής.

  15 Ιουνίου 2018

 • H Xerox συστρατεύεται με την PrintReleaf για να βοηθήσει τους πελάτες της να επιτύχουν στόχους βιωσιμότητας

  Οι πελάτες της Xerox που χρησιμοποιούν Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (Managed Print Services) θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να συμβάλουν στην αναδάσωση δασικών εκτάσεων σε παγκόσμια κλίμακα, μέσω της νέας συνεργασίας της Xerox με την PrintReleaf. 

  07 Ιουνίου 2018

 • Τα απίστευτα Honor 9 Lite & Honor 7X στην WIND

  Τα υψηλής τεχνολογίας 4G smartphones Honor 9 Lite & Honor 7X DS ήρθαν στην WIND  για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών και να τους προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν με 249€ και 299€ αντίστοιχα στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή ηλεκτρονικά.

  06 Ιουνίου 2018

 • Η HP Καινοτομεί με τη νέα εκπληκτική Premium σειρά PCs

  Η HP αποκάλυψε μια νέα τολμηρή premium σειρά notebooks, desktops και οθόνες, που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμούμε να εργαστούμε.

  06 Ιουνίου 2018

 • MLS Innovation Inc: Επίσημη είσοδος στην αγορά της Κύπρου

  Η MLS ανακοινώνει την επίσημη είσοδό της στην αγορά της Κύπρου. Η MLS επεκτείνεται στην Κύπρο με το μοναδικό παγκοσμίως MLS Easy™, τη διεθνή καινοτομία MLS Safe™ και τη MAIC στην Ελληνική γλώσσα η οποία ενσωματώνεται τόσο στα Smartphones όσο και στα Tablets της εταιρείας.

  31 Μαΐου 2018

 • Ξεκίνησε τρίτο έτος ανάπτυξης για τη WIND

  Οικονομικά αποτελέσματα 1ου τριμήνου 2018  ανακοινώνει σήμερα η WIND Ελλάς, επισημαίνοντας ότι διατηρείται και το τρέχον έτος η αναπτυξιακή πορεία των περασμένων δύο ετών καθώς τα συνολικά έσοδα από υπηρεσίες αυξήθηκαν 4,2%  ετησίως στα € 121 εκατ. και το προσαρμοσμένο EBITDA αυξήθηκε 19,8% ετησίως στα € 24,2 εκατ.

  31 Μαΐου 2018

 • Το Soft1 Cloud ERP στη Welcome Stores

  Τη λύση Cloud ERP της SoftOne, μέλους του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε για την ενοποίηση και τον εκσυγχρονισμό των πληροφοριακών της υποδομών, η πολυμετοχική εταιρεία Welcome Stores, κορυφαία ελληνική επιχείρηση πώλησης ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης.

  31 Μαΐου 2018

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018

ΤΕΥΧΟΣ

14

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΠΕ 2017/ 2018 UPDATE

Αναζητήστε εδώ

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον κλάδο Tεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Ευκαιρίες καριέρας