Διοικητικό Συμβούλιο - Σπύρος Μανωλόπουλος

Σπύρος Μανωλόπουλος
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

SPACE HELLAS ΑΕ

Ο Σπύρος Μανωλόπουλος είναι Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας Space Hellas.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος LL.M. in International Business Law από το King’s College London (KCL), του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Άσκησε τη δικηγορία επί σειρά ετών διατηρώντας ιδιωτικό νομικό γραφείο και ως νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων, αποκτώντας εμπειρία κυρίως σε θέματα εμπορικού δικαίου και δημοσίων συμβάσεων. Το 2011 ανέλαβε τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Space Hellas και από τον Ιούλιο του 2013 έχει τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου.

H Space Hellas ιδρύθηκε το 1985 από το πατέρα του, Δημήτρη Μανωλόπουλο και δραστηριοποιείται πλέον των 35 ετών στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές ως ένας δυναμικός System Integrator που υλοποιεί σύνθετα τεχνολογικά έργα. Είναι αμιγώς ελληνικών συμφερόντων εταιρεία που προσφέρει στην αγορά μια ευρεία γκάμα λύσεων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας. Τα κεντρικά γραφεία της Space Hellas βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ έχει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις και στη Λευκωσία, καθώς και θυγατρικές σε Κύπρο, Ρουμανία, Σερβία, Μάλτα και Ιορδανία. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000.

Αναζητήστε εδώ

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον κλάδο Tεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Ευκαιρίες καριέρας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ